Goed nieuws voor de fans van Diesel: wij hebben weer een aantal nieuwe Diesel horloges voor heren aan ons assortiment toegevoegd. We zullen ze vandaag aan u voorstellen.

Diesel horloge DZ7314

Dit Diesel horloge is één van de stoerste horloges in onze collectie. De Diesel DZ7314 heeft een bruine lederen band, met grijze hardware. Ook de horlogekast is van edelstaal met een grijze kleur. Opvallend aan dit horloge is de dunne rand en de grote wijzerplaat. De wijzerplaat is donkerblauw en heeft vele verschillende wijzers en metertjes. U kunt maar liefst vier verschillende tijden aflezen op dit horloge. Handig, als u veel reist of familie in het buitenland heeft wonen.

Diesel horloge DZ4322

Het Diesel DZ4322 horloge hadden we al in onze collectie, maar dan in andere kleursamenstellingen. Deze variant heeft een felblauwe wijzerplaat. De horlogeband van dit nieuwe Dieselhorloge is van leder en heeft een lichtbruine kleur. De wijzerplaat heeft opvallende details, zoals de grote cijfers 2, 3 en 4 en de dikke wijzers.

Diesel horloge DZ7308

Dit nieuwe horloge van Diesel voor heren heeft opnieuw een stoere en opvallende look. De tijd wordt weergegeven op een felblauwe wijzerplaat, terwijl links daarvan een tweede tijd ingesteld kan worden. Het horloge heeft een grijze achtergrond en een mooie lichtbruine horlogeband van leder.

Diesel horloge DZ7309

Het DZ7309 horloge van Diesel is hetzelfde horloge als de DZ7308, maar dan in een andere kleursamenstelling. Dit horloge heeft een zilverkleurige wijzerplaat en een cognackleurige horlogeband van leder. U kunt een tweede tijd instellen die u links op de wijzerplaat kunt aflezen.