De Lacoste horloge collectie heeft de laatste jaren een flinke ontwikkeling doorgemaakt. Echter is één ding nog altijd hetzelfde gebleven. Alle horloges van Lacoste zijn namelijk nog steeds voorzien van het logo met de kenmerkende groene krokodil! Net als de kleding zijn de horloges sportief, kleurrijk en modieus. Naast leren banden zijn er nu ook volop horloges met Milanese of rubberen banden te vinden in de collectie.

Horloges Lacoste voor mannen

Voor mannen heeft Lacoste meer dan voldoende keuze. De sportieve 12. 12 horloges van Lacoste zijn bijvoorbeld blijvend populair, met hun fijn zittende rubberen horlogebanden. Gaat u liever voor een iets klassieker horloge, dan kunt u terecht bij de Lacoste Moon horloges. Extra speciaal zijn de Cap Breton horloges van het merk, waarbij het logo van dit bekende merk extra groot op de wijzerplaat weergegeven wordt.

Horloges Lacoste voor dames

Bij de Lacoste dameshorloge collectie is ook een flink aantal modellen uit de Moon serie te vinden. In plaats van klassiek zijn deze horloges bij de damescollectie juist sportief, en dat komt mede door de vaak vrolijke kleuren die gebruikt worden. Nieuw zijn de Lacoste Nikita en Kea horloges, die vooral in de lente en zomer erg mooi om uw pols zullen staan. Dit zijn trendy minimalistische horloges. En heeft u de Lacoste kinderhorloges al gezien? Deze zijn niet aan te slepen, en dit zal voornamelijk komen door het vrolijke kleurgebruik zoals groen, donkerblauw, turquoise of roze.

Lacoste horloge kopen bij Wereldhorloges

Bestel vandaag het Lacoste horloge dat u het leukste vind, en geniet van de vele voordelen die Wereldhorloges u biedt. Als u op werkdagen voor 22:30 besteld, dan verzenden wij het Lacoste horloge nog dezelfde dag, gratis. U kunt in ons bestelproces aanvinken dat het horloge een cadeau is, dan wordt het gratis voor u ingepakt. Tijdens het bestellen is ook aan te geven of u het horloge bij u thuis, of op een ander adres bezorgd wilt hebben zoals bijvoorbeeld een PostNL afhaallocatie. Ideaal voor als u op de dag van de levering niet thuis bent. Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen, waar u uw favoriete horloge kunt komen bekijken en passen.