Een liefhebber van design horloges mag de Jacob Jensen horloge collectie van Wereldhorloges zeker niet overslaan. Als u de collectie bekijkt, ziet u direct dat er veel zorg is besteed aan een stijlvol, chique design met heel weinig toeters en bellen. De cijferloze uurwerken zijn perfect af te lezen dankzij de heldere wijzers. Ieder horloge uit deze collectie is echt een kunstwerk om te zien. Soepele lijnen, lichte en donkere kleuren en het gebruik van speciale materialen zorgen ervoor dat u iedere keer weer van uw polshorloge geniet. Wacht dus niet langer en bekijk deze Jacob Jensen horloges!

Herenhorloges Jacob Jensen

Voor mannen die oog hebben voor detail en houden van design, is een Jacob Jensen herenhorloge een absolute must. Elk horloge is geproduceerd met oog voor detail, wat in elk horloge wel is terug te zien. Zo zijn de Strata horloges bekend om het feit dat de band doorloopt onder de kast, en dit zorgt er voor dat er onderling makkelijk te wisselen is. Er zijn dan ook Jacob Jensen horlogebandjes in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook de Curve horloges zijn erg populair, dit is vanwege de eenvoudige minimalistische wijzerplaat.

Designhorloges voor vrouwen van Jacob Jensen

Ook de Jacob Jensen dameshorloges staan bekend om hun eenvoud op de goede manier. Horloges zonder opsmuk, maar met oog voor detail en kwaliteit. Dat het merk met de tijd meegaat blijkt wel uit het feit dat er ook enkele horloges uitgevoerd zijn met een Milanese horlogeband, zoals te zien is bij de Ascent horloges. De New Line horloges zijn ook een klein kunstwerk. De aandacht wordt direct getrokken door de lange secondewijzer, die vaak in een aparte kleur zoals blauw of geel te zien is. Deze horloges passen perfect bij een etentje of gewoon om lekker casual te dragen.

Jacob Jensen horloge online kopen

Als u een keuze heeft kunnen maken uit het ruime assortiment Jacob Jensen horloges, kunt u het horloge toevoegen aan uw winkelwagen en de eenvoudige stappen van ons betaalproces doorlopen. Nadat u uw gegevens heeft ingevuld, kunt u een keuze maken uit onze diverse betaalmethodes. Zo kunt u kiezen voor iDeal, Paypal of Creditcard, maar ook achteraf betalen met Afterpay of gespreid betalen met Capayable. Zo kunt u in een dure maand uw kosten spreiden, ideaal voor als u toch echt net dat ene horloge wilt kopen of cadeau wilt geven. Ook bent u van harte welkom om ons te bezoeken in onze sfeervolle showroom in Kampen.