Een nieuw jaar is begonnen en zo ook voor de Ice-Watch horloges. Elke jaar worden wij door dit merk verrast met vrolijke nieuwe series in natuurlijk allemaal leuke kleuren. Het merk heeft in de afgelopen jaren toch aardig lopen sleutelen aan zijn Ice-Watch horloges en dit met groot succes. De eens zo kleine collectie is tegenwoordig enorm, niet alleen in aantallen maar ook in kleurgebruik, want als ze bij het merk iets kunnen is het kleur op een fantastische manier inzetten!

Leuke & vernieuwende Ice-Watch horloges

De nieuwe collecties zijn weer zo ontzettend anders en leuk en vernieuwend dat ik mij bijna niet meer kan voorstellen dat ze volgend seizoen met weer iets nieuws komen. De creatieve breinen bij Ice-Watch staan blijkbaar niet stil en ze hebben nog steeds genoeg inspiratie om de collectie Ice-Watch horloges steeds leuker te maken! Let u op, hier even een kleine update over de Ice-Watch horloges van aankomend seizoen.

Loving the Ice-Denim

Misschien was het u al opgevallen maar een van de opvallendste trends in de mode is denim. Deze trend heeft zich ook verschillende sieradencollectie laten zien, maar ook in de horlogewereld en in het bijzonder in de collectie Ice-Watch horloge is deze trend terug te vinden. Wij presenteren u de Ice-Denim! Wat een leuke Ice-watch horloges zijn dit. Deze modellen hebben een band met een basis van leer met een laag denim eroverheen. U kunt kiezen uit 2 verschillende soorten kleuren denim, een donkere en een lichte kleur! De wijzerplaat van deze Ice-watch horloges is in een bijpassende blauwe kleur. Deze series zijn in de maat Unisex en Big verkrijgbaar. Helemaal leuk dus :).

En verder…!

Verder is er onder andere nieuw bij de collectie Ice-Watch horloges, de Ice-Style, Ice-Vintage, BMW Motorsport, Ice-Sixties en Ice-Crazy en zo kan ik nog wel even doorgaan. Wij hopen u nog lang te mogen laten genieten van de Ice-Watch horloges, maar als ze op deze manier door blijven gaan zal dat geen probleem zijn!