Michael Kors fans opgelet: Michael Kors heeft ons zojuist verpletterd met de prachtige, nieuwe Michael Kors horloge collectie. De nieuwe Michael Kors horloges hebben een chique uitstraling met vooral heel veel glitter & glamour, precies waar wij dames dol op zijn. In deze collectie heeft u gegarandeerd een perfecte match.

Michael Kors horloges met chronograaf

De nieuwe collectie heeft veel Michael Kors horloges met goud en roségoud. Dit is dan ook de trend van dit najaar en deze kleur zal voorlopig niet verdwijnen uit het straatbeeld. Uit de nieuwe collectie is er toch wel één model die er uitspringt, namelijk het model MK6282. Dit roségouden model heeft een datumaanwijzer en een stopwatch (chronograaf) voor een precieze tijdmeting. Dit aantrekkelijke Michael Kors horloge is ook verkrijgbaar in het zilver.

Michael Kors horloges met zirkonia stenen

De luxueuze Michael Kors dameshorloges van het Amerikaanse merk zijn gemaakt met zirkonia diamantjes die uw horloge laat stralen. De wijzerplaat is afgewerkt met mineraalglas; deze horloges zijn van zeer hoogwaardig kwaliteit! De horlogebanden zijn gemaakt van edelstaal wat op verschillende manieren bewerkt kan worden. Bij Michael Kors kiezen ze zowel voor een matte als voor een glanzende afwerking.

Bestel Michael Kors horloges op Wereldhorloges

Heeft u een mooi Michael Kors horloge gevonden in de veelzijdige collectie van Wereldhorloges? Bestel uw pareltje op werkdagen voor 20.30 uur en wij verzenden hem diezelfde dag nog. Leuk, want dan heeft u hem nog sneller in huis. Nog een reden om online te bestellen: vanaf 50 euro verzenden wij uw pakketje helemaal gratis! Tot snel bij Wereldhorloges.