Uw zoon of dochter begint net met klokkijken en toevallig bent u ook net op zoek naar een leuk verjaardagscadeau waar hij of zij echt wat aan heeft. Heeft u dan de kinderhorloges van Wereldhorloges wel eens bekeken en in overweging genomen? Er zijn kinderhorloges als Esprit Kids horloges en Coolwatch kinderhorloges met een stoere of juist vrolijke look, zodat het kinderhorloge echt bij uw zoon of dochter past! Lees snel verder voor meer informatie.

Kinderhorloges bij Esprit Kids horloges

Bij Wereldhorloges vindt u kinderhorloges voor kinderen van verschillende merken. Een meisjeshorloge shopt u bij de Esprit kinderhorloges met vrolijke printjes. Denk bijvoorbeeld aan een kinderhorloge met hartjes of bloemetjes of met een effen kleur. Voor jongens zijn er stoere kinderhorloges met een nato horlogebandje en donkere kleuren. Welk Esprit Kids horloge kiest u voor uw zoon of dochter?

Coolwatch kinderhorloges voor jongens en meisjes

Het merk Coolwatch heeft kinderhorloges voor jongere kinderen, maar ook voor tieners. Handig als u voor verschillende leeftijden op zoek bent naar een kinderhorloge! Tussen de Coolwatch kinderhorloges vindt u modelletjes met bloemen, kleine steentjes en bedeltjes. Voor jongens zijn er robuuste modellen van kunststof met diverse functies.

Kinderhorloges online kopen bij Wereldhorloges

Plaatst u een bestelling online in onze webshop? Dan is de verzending gratis bij bestelling van €50,- of meer. Tevens pakken wij het te allen tijde gratis voor u in wanneer het een cadeau is. U hoeft enkel tijdens het bestellen aan te geven dat het om een cadeau gaat en voor welke gelegenheid. Bent u of de ontvanger niet helemaal tevreden met het horloge? Retourneren of ruilen mag gerust en binnen 30 dagen.