Soms weten wij niet meer zo goed waar we moeten kijken. Soms vliegen de horloges ons blijkbaar om de oren zonder dat we echt weten hoe we daarop moeten reageren. Nu wisten we natuurlijk wel dat er een hoop horloges zouden komen, maar we hadden geen idee hoe indrukwekkend het eruit zou zien om de volledige collecties van Seiko, Lorus, Kenneth Cole, Breil en Pulsar binnen te zien komen.

Dozen, dozen en nog eens dozen

Dozen en dozen vol horloges, met recht een vrachtwagen vol! Ik kreeg er een beetje een kerstgevoel bij, zoveel ‘pakjes’ kwamen er binnen. En dan? Uitpakken die handel natuurlijk. Alles zo snel mogelijk sorteren en online zetten. Nu kunnen wij ons geluk niet op, wat een prachtige horloges zijn er binnen gekomen!

Favoriete horloges van de nieuwe collecties!

Ja, nee! Daar gaan we niet aan beginnen :). Eigenlijk zijn alle horloges die wij op dit moment online hebben staan van deze merken helemaal top! De grote collecties geven u een gevarieerde en ruime keuze. Eerlijk gezegd, wij maken het u niet makkelijk door zoveel horloges online te zetten! Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor! U kunt namelijk aan de linkerkant van het scherm klikken op filter. Hier kunt u een keuze maken uit wat voor eigenschappen het door u gezochte horloge moet hebben. Zonder enige moeite verschijnen deze horloges op uw scherm en kunt u een goede keuze maken!

Klaaaaaar!

Wij hebben ons uiterste best gedaan om alles zo snel mogelijk online te zetten en bij deze willen wij u laten weten dat dat gelukt is! Onze webshop is behoorlijk aangevuld kan ik u vertellen. Bekijk op uw gemak alle horloges die wij u op dit moment aanbieden en natuurlijk in het bijzonder de volledige collecties van Seiko, Lorus, Breil, Pulsar en Kenneth Cole!