We kennen de horloges van Calvin Klein natuurlijk van hun minimalistische en stijlvolle design. Calvin Klein heeft nu twee prachtige dameshorloges uitgebracht. Ook deze horloges van Calvin Klein zijn weer mooi in hun eenvoud. Lees verder en ontdek de nieuwe Calvin Klein dameshorloges van Wereldhorloges.nl.

Calvin Klein K5D2M126

Dit Calvin Klein horloge is eenvoudig maar elegant. De horlogeband bestaat uit een reeks grove schakels. Hierdoor krijgt het horloge een edgy look. Toch is de Calvin Klein K5D2M126 ook stijlvol. Dit komt onder andere door de vierkante horlogekast en het gebruik van de kleur zilver. Zo zijn de wijzerplaat en wijzers allebei zilverkleurig en is de horlogeband uitgevoerd in edelstaal. Dit horloge zal daardoor bij erg veel outfits passen!

Calvin Klein K5D2M121

Dit Calvin Klein dameshorloge is hetzelfde model als de Calvin Klein K5D2M126. Ook dit model heeft namelijk prachtige schakels als horlogeband. Wat de Calvin Klein K5D2M121 anders maakt is de zwarte wijzerplaat. Hierdoor krijgt het horloge een compleet andere aanblik. De wijzers zijn zilverkleurig en dus veel meer aanwezig bij dit horloge. Ook komt de vierkante vorm van de horlogekast goed tot zijn recht door de zwarte wijzerplaat.

Waarom u sinterklaascadeaus bij Wereldhorloges.nl koopt

Bestellen bij Wereldhorloges.nl geeft u een aantal voordelen. Zo worden horloges die besteld zijn op werkdagen voor 20.30 dezelfde dag verzonden! Ook betaalt u geen verzendkosten vanaf €50,-. U kunt het horloge gratis laten inpakken. Geef tijdens het bestelproces aan dat het een sinterklaascadeau is, dan ontvangt u het horloge ingepakt thuis.