Net nieuw op Wereldhorloges.nl zijn een heel stel Casio horloges. Natuurlijk altijd leuk om nieuwe Casio horloges toe te voegen aan onze webshop, maar bepaalde horloges sprongen er deze keer zeker uit. Wij hebben voor u namelijk niet alleen de Casio Masters of G collectie, wat een soort elite serie van de G-Shock horloges zijn, maar binnen deze collectie zijn er speciale Casio horloges gemaakt in samenwerking met de Luchtmacht. Eentje daarvan is de GW-A1100-1A3ER.

Selectieve Casio Dealer

Nu denkt u misschien, leuk nieuwe collectie, maar deze Masters of G collectie is niet zomaar te verkrijgen. Deze collectie is alleen weggelegd voor Selectieve Casio Dealer en laten wij dit nou net zijn! U zult deze Casio horloges ook bij weinig dealers vinden. U snapt natuurlijk dat wij u deze collectie vol trots aanbieden. Kijkt u mee naar de Masters of G horloges?

Fantastische Casio horloges

Deze Casio horloges zijn echt fantastisch, super stoer en vol met waanzinnige functies. Het uiterlijk van de collectie is helemaal top. Bijna de gehele collectie heeft een zwarte basis en zoals eigenlijk alle G-Shock horloges zijn deze Casio horloges voorzien van een band van kunststof. Bijna elk Casio horloge heeft zijn specifieke functies en een daarbij passend uiterlijk. De wijzerplaat van deze Casio horloges zijn daarom ook vol met informatie! Neem als voorbeeld de GW-A1100-1A3ER, een van de speciale Casio horloges. Dit horloge heeft een stopwatch, een automatische kalender, een timer, en een wereldklok. Al deze functies kunt u op deze waanzinnige wijzerplaat met groene accenten terugvinden. Maar er is meer…

De binnenkant

Als we naar de binnenkant kijken van dit Casio horloge komen we een bijzonder uurwerk tegen. Het zogeheten Touch Movement is een bijzonder dun analoog uurwerk met een hoop functies. Dit uurwerk is gemaakt om tegen een stootje te kunnen en onder extreme omstandigheden nog steeds accuraat te werken. Let op! Het uurwerk heeft Touch Solar, solar loopt op licht, wat stabiliteit garandeert ook bij het gebruik van functies die veel energie gebruiken. Wave Ceptor (radio controlled) voert automatisch kleine tijdscorrecties door. Multiband 6 past de tijd automatisch aan als u in een van de volgende 6 tijdszones bent, Duitsland, Engeland, Amerika, China en Japan. Als laatste de Triple G resist, dit Casio horloge kan maar liefst weerstand bieden tegen 3 verschillende krachten! Daarnaast heeft dit Casio horloge nog een tal aan prachtige functies! Bekijk snel dit prachtige model en laat u overtuigen door dit waanzinnige horloge! Voor de rest van de collectie kunt u hier terecht.