Goed nieuws voor de fans van Vostok Europe: we hebben twee nieuwe horloges in ons assortiment van dit mooie merk. Deze nieuwe horloges hebben een stoere look en hele mooie wijzerplaten. De horloges van Vostok Europe worden gemaakt in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen.

Vostok Europe 6S21-5953230

Dit nieuwe horloge van Vostok Europe,de 6S21-5953230 is vanaf nu verkrijgbaar bij Wereldhorloges.nl. Het horloge is een model voor heren. De band is gemaakt van leder en heeft een stoere look. De horlogeband lijkt u twee delen te bestaan en heeft mooie stiksels en rosé gekleurde hardware. De horlogekast van het horloge is gemaakt van edelstaal in PVD zwart en ook de wijzerplaat van het horloge is zwart. Het horloge heeft twee metertjes op de wijzerplaat: een secondewijzer en een metertje dat de minuten telt. De rosé details geven het horloge van Vostok Europe een moderne look.

Vostok Europe NH35A-5954231

Het Vostok Europe horloge NH35A-5954231 knalt van je arm af. Dit horloge heeft namelijk een zeer opvallende groene wijzerplaat. De kleur groen combineert mooi met het oranje logo en de oranje datumaanduiding en secondewijzer. De horlogeband van dit nieuwe Vostok Europe horloge is gemaakt van leder. De horlogekast is mat zwart, net als de hardware op de horlogeband. Allebei onze nieuwe Vostok Europe horloges zijn waterdicht tot 200 meter (20 ATM).

Hier kunt u ons hele assortiment Vostok Europe horloges bekijken. U koopt de horloges veilig online bij Wereldhorloges.nl.