Op zoek naar een stoer maar stijlvol horloge? Ga voor een TW Steel horloge van Wereldhorloges.nl! In onze webshop vindt u namelijk horloges van TW Steel in verschillende stijlen. Zo heeft TW Steel klassieke horloges, maar ook moderne horloges met de trends van nu. Lees snel verder voor onze uitgelichte TW Steel herenhorloges!

TW Steel TW703 met rosé goud

Koop de TW Steel TW703 als u op zoek bent naar een uniek en opvallend horloge! Dit herenhorloge van TW Steel is namelijk bijzonder door zijn kleur- en materiaalcombinatie. De horlogeband van het horloge is van kunststof, maar door het reliëf in de horlogeband lijkt het net alsof deze van rubber is. Het heeft bijna wat weg van een autoband. Ook de horlogekast is opvallend. Deze is namelijk rosékleurig, met een zwarte bezel. Het populaire rosé goud is een erg goede combinatie met het zwart van de bezel en de horlogeband.

Herenhorloge van TW Steel: TW421

Dit horloge van TW Steel is weer een compleet ander model. Het horloge is volledig uitgevoerd in grijs, maar is daardoor niet minder opvallend aan uw pols! De horlogeband is van leder en de horlogekast van edelstaal. Wat opvalt aan het horloge zijn de rode accenten op de bezel. Ook de cijferaanduiding is opvallend, doordat deze wit is. Koop de TW Steel TW421 als u op zoek bent naar een modern horloge!

Een TW Steel horloge bestellen op Wereldhorloges.nl

Wanneer u een horloge koopt in onze webshop, geniet u een aantal voordelen! Verzending is namelijk helemaal gratis bij bestelling van €50,- of meer. Ook pakken wij het horloge graag voor u in wanneer het een cadeau is. Hier hoeft u verder niets extra’s voor te betalen. U kunt tijdens het bestelproces deze optie heel gemakkelijk aanvinken, waarna onze medewerkers het horloge voor u inpakken.