Heeft u al gekeken bij de nieuwe Michael Kors horloges die online staan? Vorige week kwamen deze horloges binnen en wat een geweldige bonte collectie Michael Kors horloges! U kunt kiezen tussen vele verschillende kleurencombinaties zoals doublé met roze, rosé met zwart of rosé met bruin! Natuurlijk is het design van de Michael Kors horloges zoals vanouds, lekker sportief met een vleugje luxe en stoer!

Het MK5937 Michael Kors horloge

Tussen de nieuwe modellen van de Michael Kors horloges zaten 2 wel heel mooie modellen, namelijk de MK5937 en de MK8354. Het eerst model, de MK5937 is een prachtig dameshorloge met de geweldige sportieve luxe stijl waar het merk zo bekend om staat. Dit stoere model heeft qua stijl een hoop weg van een Rolex dameshorloge. Dezelfde stoere stijl, dezelfde luxe uitstraling, alleen voor een betaalbare prijs! Dit Michael Kors horloge is gemaakt van edelstaal PVD in de kleur rosé. Dit wordt gecombineerd met een zwarte wijzerplaat met een klassieke index met Romeinse cijfers.

De MK8354

Het andere model wat er voor ons uitspringt is de MK8354. Dit super stoere Michael Kors horloge kunt u eigenlijk niet laten liggen! Als u op zoek bent naar een herenhorloge met een stoer, sportief uiterlijk welke ook enige luxe uitstraalt dan is dit MK8354 Michael Kors horloge het horloge wat u zoekt! De edelstalen band van dit Michael Kors horloge is mede verantwoordelijk voor de stoere uitstraling. De helder blauwe wijzerplaat geeft het horloge zijn sportieve karakter mee. De eenvoud van de index past perfect bij de stijl van het merk en verbindt het stoere en sportieve naadloos met elkaar.

De collectie Michael Kors horloges

Wij zijn zeer blij met de nieuwe aanvulling Michael Kors horloges op Wereldhorloges.nl. Naast deze nieuwe collectie kunt u natuurlijk ook kijken bij de rest van de collectie van dit geweldige merk!