Op Wereldhorloges.nl hebben wij een prachtige collectie Fossil horloges. Afgelopen week kwamen daar weer een aantal mooie modellen uit de zomercollectie 2014 bij. Even een korte beschrijving van een aantal van deze Fossil horloges, leest u mee?

Oud Fossil horloge in een nieuw jasje

Al eerder hebben wij onze ogen laten vallen op het Georgia Fossil horloge. Voor deze zomer hebben ze het model in een prachtig nieuw jasje gestoken. De ES3565 is er eentje met natuurlijke kleuren. De leren band heeft een prachtige bruine kleur en loopt helemaal onder de kast door. Deze kast heeft een goudkleur en wordt gecombineerd met een zilveren wijzerplaat en een opvallende rode secondewijzer. Het geheel is.. Helemaal Fossil!

Authentiek & robuust

Een andere topper van de nieuwe Fossil horloges is de JR1461. Dit Fossil horloge heeft zowel de authentieke stijl waar dit merk zo bekend om staat, als een iets robuuster karakter. Dit Fossil horloge heeft een dikke leren band met opvallende stiksels aan beide kanten. De minimalistische kast heeft een opvallende index die in het donker oplicht. Een leuk detail in deze wijzerplaat is de opvallende blauwe secondewijzer.

Multifunctioneel Fossil horloge

Het laatste Fossil horloge wat ik even wil beschrijven is de AM4532. Dit prachtige Fossil horloge is er natuurlijk eentje voor vrouwen. Een prachtige leren band in de bruine kleur wordt gecombineerd met een roségouden kleur van de kast. De wijzerplaat heeft een klassiek ogende index met prachtige Romeinse cijfers. Dit Fossil horloge is, zoals ze dat noemen, een multifunction horloge. Dit houdt in dat u de dag en de datum kunt aflezen en er zit een 24uursweergave op. Deze kunt u aflezen in de aparte meters op de wijzerplaat.

Geniet van deze en nog meer nieuwe modellen op deze pagina!