Lorus is onderdeel van de Seiko Watch Corporation, wat u natuurlijk onmiddellijk doet denken aan kwaliteit en betrouwbaarheid. Toch betaalt u een schappelijke prijs voor een Lorus horloge, waardoor de kwaliteit voor iedereen bereikbaar is.

Lorus horloge voor de moderne man

Wanneer u de collectie Lorus horloges op Wereldhorloges.nl bekijkt, ziet u direct dat Lorus graag meegaat met de trends van nu. Een aantal horloges heeft namelijk roségouden details, een kleur die momenteel erg populair is. Toch hebben veel horloges een tijdloos design, waardoor u deze over een aantal jaar nog steeds kunt dragen.

Lorus horloges voor dames: zakelijk en stijlvol

Op zoek naar een dameshorloge als cadeau of voor uzelf? Bekijk eens de Lorus dameshorloges op Wereldhorloges.nl! Door de verschillende stijlen zit er sowieso een horloge tussen dat u zoekt! In de collectie dameshorloges vindt u zowel lederen als edelstalen horlogebanden. Ook horloges met meerdere kleuren (bicolor) heeft Lorus beschikbaar in zijn collectie. Voor zowel stijlvolle als zakelijk horloges zit u goed op Wereldhorloges.nl!

Koop een sportief of strak Lorus herenhorloge

Lorus heeft verschillende modellen herenhorloges in zijn assortiment. Deze gaan van sportief, naar casual en zakelijk. De sportieve horloges kenmerken zich door een siliconen band en veel functionaliteiten. Handig als u regelmatig sport! De zakelijke en casual horloges zijn strak en modern, met edelstalen horlogebanden. Ook vindt u horloges met lederen en stoffen horlogebanden. Neem snel een kijkje bij de herenhorloges van Lorus.

Koop online uw nieuwe horloge bij Wereldhorloges

Er zijn verschillende voordelen waarom u een horloge bij Wereldhorloges.nl zou kopen. Allereerst is de verzending geheel gratis bij besteding vanaf €50,-! Ook pakken wij het horloge gratis in wanneer het een cadeau is. Dit kunt u gemakkelijk aangeven tijdens het bestelproces. Wilt u het horloge liever van dichtbij bekijken? Kom dan langs in onze winkel in Kampen! Wereldhorloges.nl helpt u graag met het uitzoeken van een nieuwe horloge.