Een Kenneth Cole dameshorloge is een echte blikvanger! Dit horloge straalt om uw pols en houdt uw aandacht langer vast dan normaal. Kenneth Cole horloges zijn het bewijs dat stijl en vernieuwing goed samengaan! Het gave aan deze horloges is toch wel het authentieke design. Nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

Kenneth Cole in New York

Zo’n 30 jaar geleden besloot de oprichter van het merk Kenneth Cole om schoenen te gaan maken. Omdat de schoenenbranche al enorm was, was Kenneth Cole bang dat hij een van de vele schoenenmerken zou worden. Hij besloot om het anders aan te pakken en hij bedacht om de schoenen te gaan verkopen in de straten van New York. Hij huurde een vrachtwagen en parkeerde hem op 6th avenue. In drie dagen verkocht hij meer dan 40.000 schoenen! Dit was voor Kenneth Cole een teken dat het publiek gek was op zijn schoenen.

Kenneth Cole horloge met magisch design

Na een aantal jaren kwamen er ook Kenneth Cole horloges op de markt en daar zijn wij als horlogedealer heel blij mee! De ontwerpen en designs van een Kenneth Cole horloge zijn niet te vergelijken met andere merken. Ze zijn bijna magisch. Kenneth Cole heeft het voor elkaar gekregen om complete doorzichtige platen in een de wijzerplaat van de Kenneth Cole horloge te verwerken. Wauw!

Shop uw Kenneth Cole horloge vandaag nog

Shop de gave Kenneth Cole herenhorloges bij Wereldhorloges. Op werkdagen voor 20.30 uur besteld, is diezelfde dag nog verzonden! Voor vragen mailt u naar klantenservice@wereldhorloges.nl.