Bij Wereldhorloges.nl vindt u regelmatig nieuwe modellen horloges. Deze week heeft Wereldhorloges.nl nieuwe Guess horloges voor dames en heren binnengekregen. Het Guess W0456L6 dameshorloge en het Guess W0172G3 herenhorloge worden uitgelicht. Lees snel verder!

Het horloge voor denim dagen: Guess W0456L6 dameshorloge

Dit W0456L6 horloge voor dames is een trendy horloge, te combineren met veel outfits. De horlogeband is van leder en heeft een denim look door de spijkerstof om het leer. De horlogekast is rosékleurig. De rand van de horlogekast is afgezet met kleine steentjes. De wijzerplaat heeft eveneens een denim look, wat matcht bij de horlogeband. Een leuk horloge om te combineren met een spijkerbroek! Op de wijzerplaat is een driehoek gevormd van rosé met steentjes. Hier overheen staat het logo in rosékleur. Op Wereldhorloges.nl koopt u de Guess W0456L6 tijdelijk met 10% korting!

Guess W0172G3 herenhorloge op Wereldhorloges.nl

In dit nieuwe herenhorloge van Guess is gebruik gemaakt van verschillende stijlen. De beide randen van de horlogeband zijn van edelstaal en zilverkleurig. Een klassieke look. Deze klassieke stijl wordt onderbroken door een prachtige rosékleurige band, waardoor het horloge catchy oogt. In de bezel, de draaibare ring op de horlogekast, komt de kleur roségoud weer terug, wat goed matcht met de horlogeband. In de wijzerplaat en bezel is verder de kleur donkerblauw verwerkt. De Guess W0172G3 is daarom mannelijk en stoer. De rosékleurige details op de wijzerplaat maken het horloge helemaal af.

Kijk op Wereldhorloges.nl voor nog meer nieuwe Guess horloges!

Bestellen bij Wereldhorloges.nl: de voordelen

Bij Wereldhorloges.nl wordt uw bestelling vanaf 50,- gratis verzonden. Ook hebben wij een inpakservice. Geef tijdens het bestelproces aan dat het horloge een cadeau is, dan pakken wij het gratis voor u in. Bekijkt u het horloge liever wat beter voor u het koopt? Kom dan naar onze winkel in Kampen aan de Oudestraat 63 en vraag naar het horloge bij één van onze medewerkers.