De modebewuste man en vrouw halen hun hart op bij de prachtige Calvin Klein horloges. Calvin Klein horloges worden namelijk over het algemeen als een bijzonder mode-accessoire beschouwd. Een horloge van dit merk biedt u dus meer dan alleen de tijd! Op Wereldhorloges vindt u nieuwe Calvin Klein horloges voor zowel dames als heren. Neem gauw een kijkje bij de nieuwe exemplaren. Elk Calvin Klein horloge is namelijk een eyecatcher, wat vooral komt door de prachtige ontwerpen en stijlvolle looks.

Calvin Klein horloge voor dames

De Calvin Klein horloges voor dames zijn stuk voor stuk een knap staaltje design. Ten eerste zijn er de geweldige horloges met een strakke, leren band en krokoprint. Tevens heeft het merk horloges met een parelmoerkleurige wijzerplaat in combinatie met een edelstalen horlogeband. Deze horlogeband is speels, maar toch modern. Bekijk de horloges en kom erachter dat elk Calvin Klein horloge prachtig is. Welke kiest u?

Calvin Klein horloge voor heren

In onze webshop vindt u ook een prachtig nieuw Calvin Klein horloge voor heren. Het bruine leer van de horlogeband is niet geheel strak, wat het Calvin Klein horloge zijn eigen karakter geeft. De bruine horlogeband past perfect bij de bruine wijzerplaat. Heeft u ook al eens de overige Calvin Klein horloges voor heren bekeken?

Bestel een Calvin Klein horloge online op Wereldhorloges

In onze webshop vindt u de exclusieve collectie Calvin Klein horloges. Voor iedereen is wel een Calvin Klein horloge te vinden, door de grote verscheidenheid. Bestel een voorradig Calvin Klein horloge op een werkdag voor 20:30 uur en wij verzenden deze dezelfde dag nog. Wist u dat u geen verzendkosten betaalt bij besteding vanaf €50,-? Online bestellen was nog nooit zo voordelig!