Radio Controlled Wave Ceptor Casio horloges

Casio Wave Ceptor horloges zijn horloges die radiogestuurd zijn. Deze radio controlled horloges geven altijd de juiste tijd weer. Waar ter wereld u ook bent: met een Wave Ceptor horloge van Casio bent u altijd op tijd. Dat klinkt als een ingewikkeld stukje techniek, en dat is het ook. Het mooie van deze horloges is wel dat ze prima betaalbaar zijn. U heeft al een radio controlled horloge vanaf €59,-. Kijkt u snel verder in onze collectie, en kies het horloge dat bij u past.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gevarieerde Casio horloge collectie

In ons assortiment vindt u verschillende prachtige Wave Ceptor horloges van Casio. We hebben zowel analoge als digitale Wave Ceptor horloges in onze collectie. Wilt u een horloge met een klassieke look en een mooie band van edelstaal, of juist een sportief Wave Ceptor horloge met een band van kunststof? Bij Wereldhorloges.nl vindt u ze allemaal. Ook als u op zoek bent naar een ander horloge, zult u bij ons zeker slagen. Heeft u bijvoorbeeld al onze Casio Edifice collectie bekeken? Ook de Casio Protrek horloges zijn het bekijken zeker waard. Een horloge dat tegen een stootje kan, vindt u in onze Casio Master of G collectie.

Een radio controlled Casio horloge

Radio controlled of radiogestuurde horloges worden aangestuurd door radiosignalen van atoomklokken. Dit zijn de meest nauwkeurige klokken ter wereld. De Wave Ceptor horloges werken in verschillende werelddelen en landen, zoals Europa, de Verenigde Staten en delen van Mexico en Canada en zelfs in Japan en China. U hoeft enkel eenmalig de juiste zone in te stellen. Zomer- of wintertijd? Uw radio controlled Casio horloge past de tijd automatisch aan. Ook de datum wordt altijd correct weergegeven. Zo heeft u nergens meer omkijken naar, en zult u op tijd op uw afspraken verschijnen.

Radio controlled Casio horloge online kopen

Een radio controlled Casio horloge koopt u online bij Wereldhorloges.nl. Als u op werkdagen voor 22:30 uw favoriete horloge besteld, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. U kunt dus morgen al met een gloednieuwe Wave Ceptor horloge om uw pols lopen. Is het horloge een cadeau? Wij pakken het gratis feestelijk voor u in. Dit kunt u eenvoudig aangeven in het bestelproces. Bij ons kunt u kiezen voor diverse betaalmethodes zoals achteraf betalen of gespreid in termijnen. Ook kunt u onze winkel bezoeken en een horloge komen passen en bekijken.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.