Aviator F-Series

De unieke Aviator F-Serie horloges vindt u op Wereldhorloges.nl. Deze horloges, die normaal gesproken alleen aan boord van een vliegtuig gekocht kunnen worden, hebben een stoere 'Pilot look' en zijn momenteel erg gewild. De wijzerplaten zijn vaak afgeleid van de binnenkant van een cockpit, met allerlei wijzertjes en meters, wat het tot echte pilotenhorloges maakt. Dus heeft u uw kans in het vliegtuig gemist, dan moet u zeker onze collectie eens bekijken. Hier vindt u vast ook dat leuke model dat u tijdens uw vakantie in het vliegtuig gezien heeft!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Aviator F-Series Pilot Chronograph

Bijna alle Aviator horloges zijn wel uitgerust met een chronograaf, wat een horloge vaak een stoer en sportief karakter geeft. Dit is bijvoorbeeld goed te zien bij het AVW1266G153 horloge. Dit horloge is voorzien van een chronograaf op een fraai vormgegeven zwarte wijzerplaat, waarop tevens de tijden van diverse wereldsteden wordt weergegeven. Dit maakt het geheel een echt stoer pilotenhorloge, helemaal als u daar de kwalitatieve bruine lederen band bij optelt. Ook een datumaanduiding mag natuurlijk niet ontbreken bij dit horloge.

Special Edition Aviator horloge

Wat nog niet veel mensen weten, is dat Aviator recentelijk een tweetal Limited Edition modellen heeft uitgegeven. Bij deze speciale horloges is het echte Aviator principe een beetje losgelaten, en is er juist een duikhorloge geproduceerd. Deze fraai uitgevoerde Special Ops Professional Divers Watch is ook op Wereldhorloges te verkrijgen! Het betreft een model met een edelstalen horlogeband, en een variant met een rubberen band, de AVW78341G351. Deze horloges zijn echte duikhorloges, zoals te zien is aan de duidelijk afleesbare wijzerplaten met lichtgevende wijzers, en het feit dat het horloge tot 200 meter diep gedragen kan worden. De rubberen band zorgt onder water voor extra draagcomfort.

Aviator F-Serie Watch online kopen

Wilt u een Aviator F-Serie horloge online kopen, dan zit u goed bij Wereldhorloges. Wist u dat wij diverse betaalmethoden hebben? Dat varieert van iDeal en Afterpay tot Creditcard en gespreid betalen in drie termijnen. Ook kunt u bij ons uw bestelling gratis in laten pakken, zodat u als u het horloge cadeau gaat geven, er geen omkijken meer naar heeft. Als u zich inschrijft voor onze nieuwsbrief, valt er ook nog eens 5% korting toe te passen op uw bestelling. Happy shopping!

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.