Diverse Jacob Jensen horlogebandjes

Bent u op zoek naar een nieuwe horlogeband voor uw Jacob Jensen horloge? Dan bent u bij Wereldhorloges.nl aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u verschillende vrolijke Jacob Jensen horlogebandjes. Deze rubberen horlogebanden hebben leuke kleuren, zoals rood of wit.

Staat het bandje dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice, dan zullen wij bij de leverancier informeren of het horlogebandje nog te verkrijgen is.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Jacob Jensen horlogebandjes

Als u een nieuwe horlogeband van Jacob Jensen koopt moet u er goed op letten dat de aanzet even breed is als de aanzet van de horlogekast. Anders past de horlogeband niet. Mocht de horlogeband onverwacht toch te smal of te breed zijn voor uw horloge, dan kunt u de Jacob Jensen horlogeband gewoon retourneren. Deze moet dan uiteraard wel ongedragen en onbeschadigd zijn. De Jacob Jensen horlogebanden zijn gemaakt van rubber, waardoor ze heel flexibel zijn en comfortabel zitten. De horlogebanden van Jacob Jensen zijn, net als de horloges zelf, heel stijlvol. Met een nieuwe horlogeband geeft u uw Jacob Jensen horloge direct een heel andere uitstraling.

Gevarieerde collectie universele horlogebandjes

Onze collectie horlogebandjes bestaat tevens uit universele banden met verschillende afmetingen. Zo bieden wij banden aan met de meest voorkomende aanzetten, zoals een aanzet van 12mm., 14mm., 16mm., 18mm., 20mm., 22mm., 24mm., 26mm., en 28mm.. Uiteraard hebben wij ook een ruime collectie merk horlogebanden. Met een van deze horlogebandjes kunt u uw horloge in een handomdraai van een nieuwe look voorzien. Kiest u voor een van onze universele horlogebandjes, dan bent u in ieder geval goedkoop uit. Ook de kwaliteit van deze horlogebandjes is uitstekend, en de prettige prijsstelling geeft u ook de mogelijkheid om een tweede band aan te schaffen en deze af en toe om te wisselen. Zo geeft u het horloge een compleet nieuw uiterlijk.

Jacob Jensen horlogeband online kopen

Als u een nieuwe horlogeband van Jacob Jensen koopt, dan moet u goed opletten dat u de juiste maat kiest. De aanzet van het horlogebandje moet even groot zijn als de aanzet van de horlogekast, anders is het bandje te breed of te smal. Vindt u de horlogeband van Jacob Jensen niet mooi of heeft u per ongeluk toch de verkeerde maat gekocht? Dan kunt u hem gewoon binnen 30 dagen ruilen of retourneren. Natuurlijk moet de Jacob Jensen horlogeband dan wel ongedragen en onbeschadigd zijn.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.