Uw Casio horlogeband vind u op Wereldhorloges.nl

Af en toe is een nieuwe band om uw horloge leuk voor de afwisseling, bijvoorbeeld een donkere voor in het najaar en een lichte versie voor in het voorjaar. Maar soms is een nieuwe horlogeband gewoon nodig. Net als veel gebruiksvoorwerpen is er na verloop van tijd slijtage zichtbaar of gaat het stuk. In beide gevallen kunt u bij Wereldhorloges.nl terecht. Kijkt u op deze pagina rustig naar de juiste Casio horlogeband.

Staat het bandje dat u zoekt er niet tussen? Neem dan contact op met de klantenservice, dan zullen wij bij de leverancier informeren of het horlogebandje nog te verkrijgen is.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Veel soorten Casio horlogebanden

Een Casio horlogeband is er in veel variaties. Bijna alle Casio horloges hebben eigen specifieke Casio horlogebanden. Wereldhorloges.nl streeft ernaar om een breed aanbod aan Casio horlogebanden uit voorraad te kunnen leveren. Maar hoe weet u dat de Casio horlogeband die u besteld past bij uw horloge? Lees hieronder hoe u daar zeker van kunt zijn. Als u het eenmaal weet is het een fluitje van een cent!

Welke horlogeband past op mijn horloge?

LET OP: Op het achterdeksel van uw horloge staan twee nummers. Eén in een rechthoekig vakje (dit is het uurwerknummer, met dit nummer kunt u wanneer beschikbaar een gebruiksaanwijzing vinden). Het tweede nummer geeft informatie over het model. Dit nummer omvat de kast/band gegevens. Het nummer op het achterdeksel correspondeert met het nummer van de Casio horlogeband. Mocht u er toch niet helemaal zeker van zijn dat u de juiste band heeft, dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

Uw Casio horlogeband niet op de site?

Staat de Casio horlogeband voor uw model niet op de site, mail dan gerust naar klantenservice@wereldhorloges.nl, dan kunnen wij voor u nagaan of de Casio horlogeband nog beschikbaar is en wat voor kosten daaraan zijn verbonden. U krijgt dan zo spoedig mogelijk bericht van ons.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.