Maurice Lacroix Pontos horloges

De luxe Maurice Lacroix Pontos horloges van het Zwitserse Maurice Lacroix gelden als een prestatie van formaat. De wijze waarop deze horloges zijn voorzien van prachtige robuuste details is erg indrukwekkend. De collectie bestaat uit designs met een grote variëteit aan stijlen. Zo kunt u kiezen uit een grote hoeveelheid aan materialen en kleuren. Alle Pontos horloges hebben een automatisch mechanisch uurwerk van hoge Zwitserse kwaliteit.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Mechanische Maurice Lacroix Pontos horloges

Met een Maurice Lacroix Pontos horloge verstrijkt de tijd in een wereld van strakke lijnen, stevig verankerd in de eenentwintigste eeuw. Zijn gewaagde architectonische karakter komt naar voren zodra uw blik op een Pontos horloge valt. Het mechanische hart geeft karakter aan dit luxueuze uurwerk. Opgedragen aan de liefhebbers van compromisloze uurwerken, combineert de collectie op meesterlijke wijze strakheid en creativiteit. Gezien als een geheel, symboliseert het Pontos horloge perfect de ambitie van een merk waarbij de technische innovatie en artistieke prestaties hand in hand gaan.

Zwitsers Maurice Lacroix horloge

Maurice Lacroix is een luxe Swiss Made horlogemerk gevestigd in het kanton Jura. Om mechanische horloges te produceren maakt Maurice Lacroix gebruik van hun eigen in-huis geproduceerde uurwerken of eigentijdse kalibers, allemaal gemaakt in Zwitserland. Historische, klassieke Zwitserse uurwerken worden soms gebruikt in speciale uitgaven. Elk van deze uurwerken is zorgvuldig geoptimaliseerd om aan de normen van de lange traditie van het Zwitserse uurwerk te voldoen. Zo is er bijvoorbeeld de Les Classiques horloge collectie met hoogwaardige uurwerken met bijvoorbeeld een moonphase, of de uiterst luxe Masterpiece horloges, waarbij u direct op het uurwerk kunt kijken vanwege de opengewerkte wijzerplaat.

Maurice Lacroix Pontos horloge online kopen

Bestel vandaag het Maurice Lacroix Pontos horloge dat perfect bij u past, en geniet van de vele voordelen die Wereldhorloges u biedt. Als u op werkdagen voor 22:30 besteld, dan verzenden wij het Pontos horloge nog dezelfde dag, geheel gratis. U kunt in ons bestelproces aangeven dat het horloge een cadeau is, dan wordt het gratis feestelijk voor u ingepakt. Ook kunt u er voor kiezen het horloge eerst te komen bekijken en passen in onze showroom in Delfzijl.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.