Komono Magnus II horloges

De Komono Magnus II horloges zijn natuurlijk gebaseerd op de eerste reeks horloges van dit merk, de Magnus horloges. Deze eenvoudig af te lezen horloges zijn nog steeds een populaire reeks bij het Belgische merk. Zwarte, witte en blauwe wijzerplaten geven de horloges een stijlvol karakter. Een kwalitatiee lederen band maakt het geheel af. Bekijk de Komono Magnus II horloges nu en maak direct uw keuze.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Uitgebreide Komon horloge collectie

Komono timmert al een aantal jaar flink aan de weg met kleurrijke en vrolijke horloges, zoals bijvoorbeeld uit de Estelle en Winston serie. Sinds kort heeft Komono er een luxere lijn bij, Komono Crafted. Ook hiervan hebben wij uiteraard enkele reeksen van online gezet. Heeft u bijvoorbeeld de Komono Crafted Lewis horloges al eens gezien? Dit zijn stijlvolle horloges voor mannen en vrouwen met een leren of Milanese horlogeband. Ook de Komono Crafted Walther horloge collectie is zeker het bekijken waard. Deze horloges zijn minstens zo stijlvol, maar hier is er op de wijzerplaat een aparte manier bedacht om de secondes aan te geven.

Komono Magnus II horloge kopen bij Wereldhorloges

Een Komono Magnus II horloge koopt u natuurlijk bij officieel online dealer Wereldhorloges.nl. U kunt de gehele Komono horloge collectie bekijken en als uw oog op een model is gevallen, dan kunt u deze uiteraard meteen online bestellen bij Wereldhorloges.nl. Wij versturen bestellingen die op een werkdag voor 22:30 uur zijn gedaan dezelfde dag nog! In onze shop kunt u kiezen voor diverse betaalmethodes, en tevens gebruik maken van onze gratis inpakservice. Ook bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Delfzijl.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.