G-Shock Master of G Casio horloge

De Master of G horloges van Casio zijn G-Shock horloges die elke situatie aankunnen, van een diepzeeduik tot een keiharde business meeting. De Master of G-serie, bestaat uit alleen maar premium G-Shock horloges. Deze horloges zijn speciaal gemaakt om de meest gevaarlijke situaties te trotseren. De horloges zijn net zo stevig en shockproef als de rest van de G-Shock collectie, alleen zijn deze nog eens voorzien van extra functies.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Master of G Casio horloge: specificaties

Ieder Casio horloge heeft unieke specificaties, zoals een thermometer, een hoogtemeter, een kompas, een barometer, een wereldklok, timers, een automatische kalender, een snoozefunctie en nog veel meer. Bij elk Gravity Master horloge van Casio op de productpagina kunt u precies zien welke functie elk horloge heeft. De uurwerken zijn radio controlled en lopen dus altijd op tijd.

In de collectie vindt u onder andere de Casio Gravity Master horloges en de Casio Gulfmaster horloges. De Gravity Master horloges zijn tot in het kleinste detail ontwikkeld samen met piloten van de Britse Royal Air Force zodat het horloge hun ideale maatje is voor in het luchtruim. De Gulfmaster horloges zijn volgens maritieme eisen ontworpen en kunnen ieder natuurgeweld aan. Functies als een digitaal kompas, weergave van de luchtdruktendens, getijdengrafiek en weergave van de maanstand helpen bij het oriënteren onder barre omstandigheden. Daarnaast worden de wijzers en het LCD-display goed verlicht door twee witte LED-lampjes. Dankzij deze lampjes en de fosforescerende behuizing is het display ook in het donker uitstekend leesbaar.

Gravity Master Casio horloge: shockbestendig en waterproof

De horloges uit de Gravity Master serie zijn zowel water- als shockproof. De robuuste behuizing ziet er niet alleen stoer uit, maar zorgt er ook voor dat het horloge in alle omstandigheden goede bescherming geniet. De Master of G horloges zijn waterdicht tot een diepte van 200 meter. Hiermee kunt u dus gerust zwemmen en duiken. Binnen deze collectie zijn ook de Gulfmaster en de Mudmaster horloges te bekijken.

Casio horloge online bestellen

De Casio horloges uit de Master of G serie kunt u online bestellen bij Wereldhorloges.nl. Als wij op werkdagen voor 22:30 uw bestelling hebben ontvangen, wordt het horloge nog dezelfde dag gratis verzonden. Is het horloge een cadeau? Dan pakken wij het horloge gratis feestelijk voor u in. U kunt bij ons kiezen uit diverse betaalmethodes en verzendopties. Als u kiest voor een horloge met een stalen band, sturen wij een gratis apparaatje mee waarmee u de horlogeband zelf op maat kunt maken. Ook bent u natuurlijk van harte welkom om het horloge te komen bekijken en passen in onze showroom in Kampen.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.