G-Shock G-Steel horloges van Casio

Het G-Shock G-Steel horloge is een super sterk horloge. Met de verwezenlijking van een schokbestendig omhulsel in 1983 creëerde G-Shock een nieuw soort robuuste horloges. Atleten die extreme sporten beoefenen hebben deze robuust ontworpen horloges al snel ontdekt, omdat deze tegen allerlei omstandigheden bestand zijn. Atleten hebben de G-Shock G-Steel horloges getest op de weerstand van het horloge tegen de elementen. Verder hebben jonge straatartiesten, dansers, muzikanten en modeontwerpers deze unieke look van de G-Steel horloges ontdekt en deze als onderdeel van hun progressieve lifestyle geadopteerd.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

G-Ssteel horloges in verschillende stijlen

Casio lanceerde de eerste G-Shock horloges zo'n dertig jaar geleden. G-Shock werd al snel een hype omdat het een onverwoestbaar en schokbestendig horloge is. Muzikanten, sporters, urban artiesten, politie en militairen zijn mensen waarbij u mogelijk een G-Shock horloge om zijn of haar pols kunt vinden. Het robuuste horlogemerk is niet alleen betrouwbaar en modieus maar heeft ook veel functionaliteiten. Deze G-Shock G-Steel horloges hebben een 12 of 24-uurs tijdweergave, een kunststof horlogekast, krasbestendig mineraalglas en bijvoorbeeld een band van resin. Dit is een soort kunsthars die extreem flexibel is, zodat het horloge een hoog draagcomfort heeft. Bent u op zoek naar een ander G-Shock horloge, kijkt u dan rustig verder op onze website.

Het ontstaan van het G-Shock horloge

Zoals bekend gaat Casio bij het ontwikkelen van nieuwe producten niet over 1 nacht ijs. Ook bij de ontwikkeling van de G-Shock horloges werd grondig te werk gegaan. De nieuwste horloges moesten over een tienvoudige bescherming van het in -en uitwendige beschikken en een vrije val van minimaal 10 meter op een hard oppervlak kunnen doorstaan. Het resultaat was een horloge met een uit urethaan bestaande mantel die de stalen kast beschermt, de roestvrijstalen aangeschroefde bodem en het geharde mineraalglas. Alsmede een 'zwevend' opgehangen quartz -uurwerk in een urethaan schuim frame. De bedieningsknoppen zijn verankerd aan de horlogekast i.p.v. aan de uurwerkmodule en middels flexibele kabels verbonden met het uurwerk. Vanzelfsprekend zijn de G-Shock horloges van Casio waterdicht tot 10 ATM en heeft de batterij een bovengemiddelde levensduur.

Casio G-Steel horloge online kopen

Wereldhorloges.nl is al enige tijd Selective Casio Distributor. Dat betekent dat wij kunnen beschikken over een breder assortiment dan de normale Casio dealer. Zo kunt u dus op onze site ook meerdere en apartere modellen G-Shock horloges vinden dan bij veel andere collega's. Door ons partnerschap bent u er dus ook zeker van dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de aanschaf van een G-Shock G-Steel horloge. En als u op werkdagen uw favoriete G-Shock horloge besteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden!

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.