Bekijk onze collectie Fromanteel horloges online

Voor wie echt een speciaal horloge wil, kan bij de collectie Special Fromanteel horloges zijn hart ophalen. Deze collectie bestaat uit special editions, limited edtions, kortom Specials horloges van Fromanteel! De horloges zijn juist omdat ze zo bijzonder zijn niet lang leverbaar. Als u een horloge vind die uw hart heeft veroverd, dan kunt u deze maar beter gelijk bestellen, het kan namelijk maar zo zijn dat als u de volgende dag weer komt kijken deze uitverkocht is en dan is op ook echt op!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De kwaliteit van de Fromanteel horloges is top

De kwaliteit van de Specials horloges is natuurlijk niet anders dan dat u van het merk gewend bent. Deze is helemaal top! U kunt genieten van een prachtig uurwerk waar u jaren zonder problemen de tijd op kunt aflezen en als kers op de slagroom hebben alle Specials horloges het krasvaste saffierglas. Dan ziet uw Fromanteel horloge er ook na jaren dragen nog perfect uit.

Fromanteel horloge met een speciale betekenis

Onder deze collectie kunt u horloges vinden van dit geweldige merk waar ze bijzonder trots op zijn of eentje met een bijzondere betekenis. Bijvoorbeeld het horloge wat begin 2014 is uitgebracht, het Anniversary Fromanteel horloge ter ere van het 5-jarig bestaan van het merk. Dit Specials horloge kwam in twee verschillende versies uit, in een oplage van 2x85, waarbij liefhebbers van het merk Fromanteel weten waarom er voor dit getal is gekozen.

En speciaal voor de 61e editie van de Tulpen Rally heeft Fromanteel een gelimiteerde editie horloge ontworpen. Hiervan zijn 500 gelimiteerde modellen geproduceerd, waarvan er reeds 250 aan de deelnemers van de rally zijn vergeven. Dit horloge is geïnspireerd door de klassieke auto. Als u de wijzerplaat van het horloge van Fromanteel bekijkt ziet u gelijk dat deze volledig in de stijl van het dashboard van een klassieke auto is gemaakt. De kleuraccenten van dit horloge zijn zeer Nederlands, namelijk oranje! Dit is terug te zien in de stiksels van de leren band, in de index en in de tachymeter.

Bestel vandaag uw Fromanteel horloge online

Bestel vandaag nog een van de Limited Edition Fromanteel horloges, of kijk bij een van de andere series van Fromanteel en laat deze gratis bij u thuis of op uw werk bezorgen! Bestelt u op werkdagen voor 23.590, dan versturen wij het horloge nog dezelfde dag.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.