Edox Delfin horloges

Het eerste Edox Delfin horloge werd in 1961 op de markt gebracht en zorgde direct voor enige opschudding. Het nieuwe horloge was waterdicht tot 200 meter, had een dubbele kastbodem, een kroon met dubbele pakking en kon tegen een stootje. Dit zijn eigenschappen die anno 1961 niet vanzelfsprekend waren. Deze Delfin zou de eerste van vele Edox horloges zijn die geschikt waren voor wateractiviteiten zoals duiken en zeilen. In 2014 besluit Edox dit horloge in een nieuw jasje te steken, als eerbetoon aan de iconische voorganger uit 1961. Bekijk zelf het resultaat!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Edox Delfin horloge gebaseerd op een eerder model

De nieuwe Delfin horloges van Edox brengen het illustere eerste horloge uit 1961 terug voor liefhebbers uit de 21ste eeuw. Met kasten van 43 millimeter wordt bij het ontwerpen de geest van de oorspronkelijke modellen gevangen, maar de sindsdien meer dan vijftig jaar extra ervaring op horloge technisch gebied is hierbij niet vergeten. De nieuwe Delfin horloges hebben een modern quartz uurwerk dat het horloge niet alleen tijd laat aangeven, maar ook laat meten met een chronograaf. Qua kast- en kroonconstructie zijn de nieuwe Delfin horloges haast identiek aan die uit 1961, er zijn echter modernere materialen en technieken gebruikt, die de levensduur van het toch al stevige horloge nog eens flink vergroten.

Gevarieerde collectie Edox horloges

De Delfin horloges zijn natuurlijk niet alles wat het merk Edox te bieden heeft. Ook de sportieve Chronorally horloges mogen er natuurlijk wezen! Voor dames heeft Edox de La Passion horloges ontwikkeld. Een klassieke collectie horloges die elegante en stijl uitstralen. Ook de Grand Ocean horloges mogen op Wereldhorloges niet ontbreken. Deze horloges met een nautische uitstraling zijn bij menigeen geliefd, en wij begrijpen direct waarom. Bij deze serie wordt stijl gecombineerd met functionaliteit, en dat is te zien!

Edox Delfin horloge online kopen bij Wereldhorloges

Een Edox Delfin horloge kopen op Wereldhorloges biedt u vele voordelen. Als u het horloge op een werkdag voor 22:30 besteld, wordt het namelijk dezelfde dag nog veilig en gratis verzonden met PostNL. Als het horloge een cadeau is kunt u de gratis inpakservice aanvinken, dan zorgen wij ervoor dat u het horloge leuk verpakt thuis krijgt. U kunt bij ons kiezen voor diverse betaalmethodes zoals iDeal en Paypal, achteraf betalen met Afterpay of gespreid betalen in drie termijnen met Capayable. En woont u in de buurt van Delfzijl en wilt u de volledige collectie graag zelf eens zien, dan bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Delfzijl. Wij hebben de grootste collectie uit de regio.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.