Vostok Europe horloges uit de Almaz collectie

Vostok Europe horloge collecties worden altijd uitgebracht met een achterliggende gedachte, zoals een culturele of wetenschappelijke aangelegenheid. De nieuwe collectie Almaz horloges van Vostok Europe zijn gemaakt naar aanleiding van het Russische ruimtestation Almaz Space Station. Deze werd aan het begin van de jaren zestig ontwikkeld en Vostok Europe vond het de perfecte gebeurtenis om een collectie horloges aan te verbinden. Wist u dat ‘Almaz’ in het Russisch ‘diamant’ betekent? Bekijk hieronder de nieuwste Vostok Europe Almaz horloges van Wereldhorloges!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 Artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

9 Artikel(en)

Gemaakt in Litouwen: Vostok Europe horloges

Sinds 2004 is Vostok Europe begonnen met het maken van horloges voor West-Europa. Vostok Europe horloges worden ontwikkeld in Litouwen door de Koliz Company. Vostok Europe is trouwens makkelijk te verwarren met het Russische merk Vostok, maar het zijn twee compleet verschillende merken. Mechanische onderdelen van Vostok Europe horloges worden wel door het Russische Vostok ontwikkeld. De Vostok Europe horloges zijn echter van betere kwaliteit door de zorgvuldige afwerking en goede materialen. Elk Vostok Europe horloge is handgemaakt, waardoor de kwaliteit zeer hoog is.

Diverse collecties Vostok Europe horloges

Op Wereldhorloges vindt u naast de Almaz Vostok Europe horloges nog meer Vostok Europe horloge collecties. Deze zijn net zoals de Almaz collectie ook gemaakt naar aanleiding van een cultureel of wetenschappelijk hoogtepunt. De Lunokhod 2 horloges zijn bijvoorbeeld geïnspireerd op de Lunokhod 2 maanrover, welke het maanoppervlak onderzocht en hiervan foto’s maakte. De Expeditie 2 collectie werd gemaakt naar aanleiding van de Expeditie Noordpool, het eerste Sovjet drijfstation dat bemand was. Deze werd gebruikt voor onderzoek van het polaire gebied. U vindt nog meer verschillende Vostok Europe horloge collecties in onze webshop.

Vostok Europe horloge online kopen

Bestellen bij Wereldhorloges geeft u vele voordelen. U betaalt bijvoorbeeld geen verzendkosten als u een bestelling plaatst van €50 of meer. Daarnaast pakken we het Vostok Europe horloge graag voor u in. Geef tijdens het bestellen even aan dat het om een cadeau gaat en u ontvangt het horloge feestelijk ingepakt. Op deze manier hoeft u zelf niet meer in de weer met inpakpapier en is het cadeau direct klaar om weg te geven.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting