Superieure kwaliteit van de Vostok Europe horloges

De Vostok Europe horloges zijnn ontworpen voor de stoere mann. De kwaliteit van deze horloges voor mannen is superieur. Er wordt van duurzame materialen gebruik gemaakt bij het vervaardigen van de horloges en de afwerking is tot in detail perfect te noemen. Met een van deze horloges uit de collectie van Wereldhorloges.nl bent u verzekerd van een geweldig draagcomfort, schitterend design en perfect uurwerk. Bekijk de collectie en kijk welk Vostok Europe horloge uw voorkeur geniet.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Sovjet design voor collectie Vostok Europe horloges

De horloges van dit merk worden sinds 2004 op de markt gebracht in West-Europa. De horlogecollectie wordt geproduceerd in de Litouwse plaats Vilnius. Het komt voor dat het merk Vostok Europe wordt verward met het horlogemerk Vostok dat uit Rusland afkomstig is, maar beide merken zijn dus totaal verschillend. Deze horloges kennen wel een zogenoemd Sovjet techno design in uiteenlopende modellen. De variatie in de collectie betekent dat u altijd een exemplaar kunt bestellen dat volledig aan uw verwachtingen voldoet. In de Vostok Europe horloge collectie voor heren vindt u stoere modellen in neutrale kleuren, maar ook in felle kleuren, zoals rood of geel. De collectie bestaat volledig uit Vostok Europe herenhorloges.

Uitgebreide collectie Vostok Europe horloges voor heren

De modellen worden in verschillende horlogeseries op de markt gebracht in uiteenlopende kleuren en met een diversiteit aan functies. Om u hier een beetje wegwijs in te maken geven we u een inkijkje binnen de collectie:

Almaz horloges

De Almaz horloges van Vostok Europe zijn ontworpen ter ere van het Russische ruimtestation Almaz Space Station. Dit ruimtestation werd aan het begin van de jaren zestig ontwikkeld en het merk vond het de perfecte gebeurtenis om een collectie horloges aan te verbinden. Deze reeks bevat stoere horlogekasten van edelstaal of zelfs brond, gecombineerd met lederen, nato, of Milanese horlogebanden.

Anchar horloges

De Anchar horloges zijn echte duikhorloges. Dan is het natuurlijk extra leuk dat ze worden geleverd in een unieke duikkoffer, met daarin een extra siliconen horlogeband en een schroevendraaier waarmee u makkelijk de banden kunt verwisselen. De heldere, soms opvallende wijzerplaten zijn ook in het donker goed af te lezen.

Ekranoplan horloges

Terug van weggeweest, deze Ekranoplan horloges! Ook deze horloges zijn groot en prima geschikt om mee te duiken, niet in de eerste plaats vanwege de tritium buisjes op de wijzers en wijzerplaat. Dit zorgt er namelijk voor dat de horloges ook onder water prima te zien zijn.

Energia Rocket horloges

Deze reeks horloges is vernoemd naar een speciale raket en raketlanceersysteem. Ook deze horloges vallen op door hun grote kasten, en worden ook geleverd in een handige duikkoffer. Bijna alle horloges uit deze reeks zijn voorzien van een automatisch uurwerk.

Expedition II horloges

De Expedition II horloges hebben een grote wijzerplaat met zeer opvallende tekens, wijzers en cijfers. Vernoemd naar een poolexpeditie, is dit natuurlijk niet zo gek. Speciale aandacht verdienen de horlogebanden, deze geven een Expedition II horloge een nog stoerdere uitstraling.

Gaz 14 Limousine horloges

Vernoemd naar een luxe limousine, is dit de luxe lijn binnen de Vostok Europe horloge collectie. Plattere kasten, en horloges met een quartz of bijvoorbeeld een automatisch uurwerk zijn allemaal binnen deze reeks te vinden. Nieuw zijn de mechanische horloges waarbij de powerreserve wordt weergegeven op de wijzerplaat.

Lunokhod II horloges

Gebaseerd op een geavanceerde maanrover, staan deze robuuste Lunokhod II horloges bekend om de goede kwaliteit. De horloges worden geleverd in een unieke duikkist, met daarin een extra band en een gereedschapje om de band mee te verwisselen.

Mriya horloges

Binnen deze opvallende reeks van Vostok Europe valt vooral op dat er enkele analoog/digitale horloges te vinden zijn. Ook deze horloges worden geleverd in de duikkoffer waar Vostok Europe zo bekend om staat.

N1 Rocket horloges

Deze veelal chronografische uurwerken zijn vernoemd naar de zware Rocket N1, die werd ontwikkeld om Sovjet kosmonauten te lanceren naar bijvoorbeeld de maan. Met 20 ATM zijn deze horloges ook prima geschikt om mee te duiken.

Vostok Europe horloge online bestellen

Vostok Europe horloges kunnen op elk moment van de dag worden besteld. U heeft altijd online toegang tot de volledige collectie van dit merk en kunt uw favoriete exemplaar ook op elk gewenst moment bestellen. Als u dit doet op werkdagen voor 22:30, dan wordt het horloge dezelfde dag nog verzonden. U kunt bij ons kiezen uit diverse betaalmethodes, waaronder sinds kort ook in termijnen betalen met Capayable. Wilt u dit horloge cadeau geven, kunt u het gratis door ons laten inpakken. De verzending is volledig gratis.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting