Onderscheidende Limited Edition horloges

Bent u gek op horloges en zoekt u een bijzonder model? Dan zijn onze Limited Edition horloges echt iets voor u! Merken onderscheiden zich regelmatig door een horloge op de markt te brengen waar een gelimiteerde oplage van is. Een bijzonder model waar maar enkelen van verkrijgbaar zijn en waar een bijzonder verhaal achter schuil gaat.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE. VANAF €50,-
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De reden van een Limited Edition horloge

De meeste horlogemerken proberen zich speciaal voor hun klanten te onderscheiden door iets bijzonders aan te bieden en een Limited Edition horloge op de markt te brengen. Met dit horloge laten zij zien wat voor bijzonders zij kunnen toevoegen aan een horloge, besteden zij aandacht aan een sport- of feestdag, of is het horloge ontworpen in samenwerking met een bekendheid.

Gevarieerde collectie horloges Limited Edition

In het verleden hebben horlogemerken zich onderscheiden door gelimiteerde horloges te ontwerpen. Een bekende hiervan is het horloge Limited Edition van Guess dat in samenwerking met DJ Tiësto is ontwikkeld, een stoer model waar een gelimiteerde oplage van is. Maar ook het Tour de France horloge van Festina was bij veel mensen bekend. Daarnaast zijn er ook een aantal mooie Limited Edition horloges door TW Steel ontwikkeld zoals de David Coulthard. Ook brengt TW Steel elk jaar een Dakar horloge uit. Deze horloges worden altijd geleverd in een bijzondere verpakking waardoor het geheel bijzonder is om te ontvangen.

Limited Edition horloge online kopen

Doordat wij ons elke dag opnieuw verdiepen in horloges, zijn wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Ook Limited Edition horloges vinden wij hierbij erg interessant en wij proberen onze collectie Limited Edition horloges zo uitgebreid mogelijk te houden. Bekijk onze collectie om te zien welke horloges er op dit moment online zijn. Als u voor 17:00 uw bestelling afrondt, wordt op werkdagen de bestelling dezelfde dag nog verzonden.

24 uur per dag online geopend!

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1.038 beoordelingen.