Een Skagen ring van Wereldhorloges

Het merk Skagen kent u vast wel van de bekende horloges, maar Skagen heeft ook schitterende sieraden, die u sinds kort ook op Wereldhorloges.nl vindt! De Skagen ringen zijn strak, simplistisch en hebben een prachtig design. Een Skagen ring vindt u in diverse stijlen, zodat er altijd een favoriet voor u bij zit. Bekijk hieronder de bijzondere collectie Skagen ringen. Welke ring past het beste bij uw stijl en persoonlijkheid?

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Skagen ring van kwalitatieve materialen

Het merk Skagen, dat sinds 1989 bestaat, produceerde eerst alleen horloges. Nadat dit een succes werd, breidde Skagen langzaam maar zeker zijn collectie uit. Vandaag de dag heeft Skagen ook al veel successen bereikt met de Skagen sieraden en lederen accessoires. Wist u dat een Skagen ring ontwikkeld wordt volgens de Deense design principes? Daarom ziet u veel strakke lijnen, minimalisme en simpele vormen terug in de ringen en overige sieraden. Naast edelstaal maakt Skagen vaak gebruik van glas, imitatieparels en leder.

Geef een Skagen ring kado

Het merk vindt dat zijn Skagen ringen een perfect cadeau zijn en wij van Wereldhorloges zijn het hier volledig mee eens. In onze webshop heeft u ook nog het voordeel dat wij sieraden gratis en feestelijk inpakken. In de collectie Skagen sieraden vindt u verschillende sieraden. Bij ons vindt u Skagen armbanden, kettingen, horloges en oorbellen. Het merk werd vernoemd naar de Deense stad Skagen, dat in het uiterste punt van Denemarken ligt. De Noordzee en Baltische zee ontmoeten elkaar hier zelfs. Daarom werd ook besloten om de huidige Skagen sieraden te inspireren op de zee. In elke Skagen ring ziet u vakmanschap weer, zoals in de afwerking en in hoe details zijn uitgewerkt. Skagen vond het belangrijk dat elke Skagen ring met een ander sieraad van Skagen gecombineerd kan worden. Daarom kunt u meerdere Skagen sieraden met elkaar combineren.

Skagen ring online kopen

Wist u dat de verzending bij Wereldhorloges gratis is bij bestelling vanaf €50? Op deze manier hoeft u niet meer te betalen voor het online kopen van een sieraad in vergelijking met een fysieke winkel. Tevens pakken wij uw bestelling gratis voor u in wanneer de sieraden een cadeau zijn. U hoeft enkel tijdens het bestellen aan te geven dat het om een cadeau gaat.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting