Het kenmerkende Ferrari horloge

Wij van Wereldhorloges zijn trots dat wij u dit nieuwe merk kunnen aanbieden. Scuderia Ferrari is vooral bekend van de racewagens, en de successen van haar race-team in de Formule 1. Het imago van kracht, rijkdom, en luxe zijn ook goed terug te zien in de ontwerpen van een Scuderia Ferrari horloge. Net als de auto's kenmerken deze horloges zich vanzelfsprekend door het gebruik van een felrode kleur. Ook het logo van Ferrari, het gele schild met de zwarte Cavallino Rampante, is nadrukkelijk aanwezig op deze Ferrari horloges.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • RUILEN OF RETOURNEREN BINNEN 30 DAGEN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

41 Artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren

41 Artikel(en)

Ferrari horloge met het bekende logo

Het bekende prancing stallion logo van Ferrari, de Cavallino Rampante, heeft een bijzondere geschiedenis. Dit logo werd door Ferrari gemoderniseerd, maar niet uitsluitend voor Ferrari ontworpen. De Cavallino Rampante is namelijk het persoonlijke logo van de meest beroemde Italiaanse gevechtspiloot uit de Eerste Wereldoorlog, Graaf Francesco Baracca. Na zijn dood was het de moeder van Francesco Baracca die Enzo Ferrari zijn beroemde logo schonk. De Cavallino Rampante is een symbool van kracht, snelheid en onbevreesdheid. De initialen S F op het Ferrari schild staan natuurlijk voor Scuderia Ferrari, wat natuurlijk ook terug te vinden is op een Ferrari horloge.

Ferrari horloge van hoogwaardige materialen

Als eerbetoon aan de welbekende rode kleur van het raceteam hebben deze horloges rode oplichtende accenten op de wijzerplaten om de horloges optimaal af te kunnen lezen in het donker. Het design van de horlogecollectie is geïnspireerd op de unieke details die hun oorsprong vinden in Scuderia Ferrari raceauto's. In het fabricageproces is zorgvuldig gebruik gemaakt van kwalitatieve materialen als krasbestendig mineraal glas en hightech materiaalcombinaties in de kasten. Bovendien dragen de nauwkeurige uurwerken met quartz en automatische aandrijvingen bij aan de solide prestaties van deze Ferrari horloges.

Ferrari horloge online kopen

Een Scuderia Ferrari horloge bestelt u eenvoudig online bij Wereldhorloges.nl zonder dat u verzendkosten hoeft te betalen. Wij verzenden uw bestelling namelijk gratis als het bedrag van de bestelling minimaal 50 euro bedraagt. De gratis verzending van het Ferrari horloge geldt overigens wel uitsluitend voor bezorging in Nederland of België. U kunt snel van uw horloge genieten als de bestelling op een werkdag voor 17:00 uur wordt gedaan. Wij dragen uw pakketje dezelfde dag nog over aan onze bezorgers.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting