Kerst bij Wereldhorloges: onze toppers en aanwinsten

Kerst staat voor de deur en daarom is het tijd om Kerstkado’s te shoppen! Nu Sinterklaas weer vertrokken is, staat uw kerstboom vast weer te schitteren in de huiskamer. En wat is een kerstboom nu zonder kadootjes? Het is soms nog best lastig om voor elke dierbare een passend Kerst kado te vinden. Daarom selecteerde Wereldhorloges speciaal voor u de nieuwste, mooiste en populairste horloges en sieraden van dit moment. We bieden namelijk meer dan 3800 horloges en sieraden voor dames en heren aan. Onze selectie voor Kerst is een goede weerspiegeling van ons gehele assortiment. Bekijk hieronder onze toppers en nieuwste accessoires. We pakken het gratis voor u in!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Bij de tijd: horloge als Kerstkado

Van horloges kunnen wij nooit genoeg krijgen. Ze zijn er in allerlei soorten, kleuren en merken en daarom raken wij er niet op uitgekeken! Horlogefans die gek zijn op horloges en hun verschillende functies kunnen hun hart ophalen bij Wereldhorloges. Bij ons vindt u zowel trendy horloges als praktische horloges met verschillende functionaliteiten. Fossil horloges zijn zeer populair door hun moderne uiterlijk, terwijl Casio horloges met name bekendstaan om hun praktische handigheden. Bekijk ook de Seiko horloges, Cluse horloges en Diesel horloges eens!

Sieraden en horloge-accessoires van Wereldhorloges

Naast horloges vindt u ook sieraden voor heren en dames bij Wereldhorloges! Maak bijvoorbeeld kennis met de stoere Pig and Hen armbanden, welke gemaakt zijn van scheepstouw en tot wel 1500 kilo aankunnen. Josh armbanden zijn ontwikkeld voor dames en heren, waarbij leer en edelstaal gebruikt is. Wij hebben ook horlogeboxen van onder andere Riverdale en La Royale, zodat horloges beschermd zijn tegen stof en krassen. Dit is trouwens ook een perfect kado wanneer u een horlogefan wilt verrassen, maar u niet zo goed weet welke horloges hij of zij mooi vindt.

Kerstkado kopen bij Wereldhorloges

Bestelt u een horloge of sieraad en is het bedoeld als Kerstkado? Dan pakken wij het gratis voor u in. U hoeft dit enkel even aan te geven tijdens het bestellen. Daarbij is de verzending geheel gratis als u een bestelling plaatst van €50 of meer. Bestel (voorradige) horloges en sieraden voor vrijdag 23 december 17:00 uur zodat u deze voor Kerst nog ontvangt.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 9.5 / 10 uit 1.063 beoordelingen.