Huismerk horlogeboxen van Wereldhorloges.nl

Wij van Wereldhorloges.nl zijn dol op horloges. Het zal u dan ook niet verbazen dat onze medewerkers een groot aantal horloges hebben. Het enige lastige hieraan is de vraag waarop deze horloges het best op te bergen zijn. Zomaar uw horloge in een la leggen is natuurlijk hartstikke zonde en bovendien niet goed voor uw horloge. Daarom voeren wij deze huismerk horlogeboxen.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Stijlvolle huismerk horlogekisten

Een horlogekist is de beste en meest veilige manier om uw horloges op te bergen. De horlogekisten van ons huismerk zijn bijzonder stijlvol. De horlogekisten houden uw horloge stofvrij en krasvrij. Daarnaast zorgt u er met een huismerk horlogekist voor dat al uw horloges zijn opgeborgen op één plek. U kunt in één oogopslag zien welke horloges u allemaal heeft. De huismerk horlogekisten van Wereldhorloges.nl zien er zo stijlvol uit dat ze niet zouden misstaan in uw woonkamer.

Houten horlogeboxen van ons huismerk

De houten horlogekisten van Wereldhorloges.nl zijn ruim en zeer stijlvol. Wij hebben horlogekisten geschikt voor vijf horloges en horlogekisten voor maar liefst zestien horloges. Deze laatstgenoemde heeft twee verdiepingen. In de huismerk horlogekist van hout kunt u al uw favoriete horloges op een veilige manier opbergen. Natuurlijk heeft elk vakje een kussentje waar u uw horloge omheen kunt schuiven. Onze huismerk horlogekisten zijn gemaakt van hout en zijn verkrijgbaar met een zwarte- of crèmekleurige binnenkant.

Huismerk horlogebox online kopen bij Wereldhorloges.nl

Onze huismerk horlogekisten koopt u simpel en eenvoudig online bij Wereldhorloges.nl. Als u de horlogebox op werkdagen voor 22:30 besteld, dan wordt hij nog dezelfde dag verzonden. Is de horlogekist een cadeau? Laat het ons weten en wij pakken hem gratis feestelijk voor u in.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1185 beoordelingen.