Hoe werkt een automatisch horloge

Een automatisch horloge wordt ook wel een zelf opwindend horloge genoemd. Wanneer het horloge bevestigd is om de pols windt het zichzelf op door de bewegingen van de pols en arm. Door deze bewegingen komt er energie vrij, wat zich vertaald in het opwinden van een veertje. Dit gebeurd doordat er een gewichtje in beweging komt, deze begint te draaien en windt de veer op. Door dit mechanisme is een batterij overbodig in een mechanisch horloge.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gevarieerde collectie automatische horloges

Op Wereldhorloges.nl kunnen wij u een gevarieerde collectie automatische horloges aanbieden. Zo heeft het bekende horlogemerk Seiko een serie automatische horloges. Ook de merken Edox en Fossil hebben enkele modellen in hun collectie. Een mechanisch horloge van Vostok Europe is bij de meeste horlogeliefhebbers wel bekend, maar wist u dat ook Danish Design tegenwoordig horloges in het assortiment heeft die voorzien zijn van een mechanisch uurwerk? En de Maurice Lacroix horloges zijn werkelijk fantastisch. Door dit diverse aanbod zijn wij ervan overtuigd dat u gemakkelijk een keuze voor een horloge kunt maken.

Ideaal voor uw automatisch horloge

Voor mensen die hun automatisch horloge niet iedere dag dragen kan een watchwinder uitkomst bieden. Watchwinders houden deze horloges, horloges die worden opgeladen tijdens het dragen via kinetische energie, opgewonden door de beweging van een menselijk arm te simuleren. Watchwinders zijn er voor een enkel horloge, maar ook voor meerdere tegelijk. Naast het feit dat watchwinders een duidelijk voordeel hebben voor mensen met automatische horloges, vooral complexe horloges met uitgebreide kalenderfuncties wilt u niet iedere keer opnieuw instellen wanneer ze een aantal dagen niet gedragen zijn, zien watchwinders er vaak gewoon erg mooi en stijlvol uit.

Automatisch horloge online kopen

Als u op zoek bent naar een automatisch horloge van hoge kwaliteit, dan is deze horlogecollectie op Wereldhorloges.nl voor u een droom die uitkomt. U maakt een statement door zo'n horloge te dragen: u durft anders te zijn. Wij bieden u diverse modellen voor dames en heren met volledige garantie. Bestel nu en ontvang uw nieuwe horloge direct thuis, want alle horloges die op werkdagen voor 22:30 besteld worden, worden dezelfde dag nog gratis verstuurd. Profiteer tevens van onze gratis inpakservice!

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.