Grote variatie TW Steel horlogebanden

Naast prachtige TW Steel horloges kunt u bij Wereldhorloges.nl ook terecht voor de mooiste TW Steel horlogebanden. Wij hebben een ruim assortiment TW Steel horlogebanden in allerlei verschillende kleuren, zoals wit, oranje, zwart en cognac.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Horlogebanden van TW Steel

De horlogebanden van TW Steel in ons assortiment zijn gemaakt van leder of rubber. We hebben klassieke lederen horlogebanden van TW Steel met mooie patronen, maar ook de herkenbare gladde lederen horlogebanden met de opvallende stiksels en de zilveren hardware. Daarnaast hebben we zwarte rubberen horlogebanden van TW Steel die een sportieve uitstraling hebben.

 

Als u een nieuwe horlogeband van TW Steel koopt, dan moet u er goed op letten dat u de juiste maat kiest. Op elke productpagina kunt u lezen hoeveel millimeter de aanzet van de horlogeband is. Als u de aanzet van de horlogekast meet, dan weet u dus precies hoeveel millimeter het TW Steel horlogebandje moet zijn. Is de TW Steel horlogeband per ongeluk toch te breed of te smal? Dan kunt u hem, mits ongedragen en onbeschadigd, gewoon retourneren. Kijkt u ook eens bij onze geweldige collectie TW Steel horloges.

TW Steel horlogebanden online kopen

Horlogebanden van TW Steel koopt u natuurlijk online bij Wereldhorloges.nl. Als u het horlogebandje van TW Steel op werkdagen voor 17:00 besteld, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting