Ice City horloge in diverse kleuren

De Ice City horloges van Ice-Watch is weer een reeks in de toch al succesvolle collectie. Ook deze unieke horloges collectie is uiteraard verkrijgbaar bij Wereldhorloges, waar zowel voor dames als voor heren maar ook voor kinderen een ruime keuze tot de beschikking staat om het perfecte trendy horloge Ice-Watch te vinden. Deze lijn wordt gekenmerkt door een variatie in kleuren, waarbij de leren band bij elk horloge juist een overeenkomst is. De kleuren goud, zilver en bijvoorbeeld roze maken ook deze reeks een fleurig geheel!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 22:30 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS RETOURNEREN
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Gevarieerde collectie Ice-Watch horloges

De Ice-Watch horloge collectie wordt meerdere keren per jaar verder uitgebreid, en dat heeft er toe geleid dat wij een groot aanbod hebben. Neemt u bijvoorbeeld eens een kijkje bij de Ice Dune of de Ice Duo horloges. De Ice Dune horloges zijn echte mannen horloges met een extra lange band en chronografen op de wijzerplaat. De Ice Duo horloges zijn dan juist weer meer voor vrouwen bedoeld. wat zich uit in vrolijke contrasterende kleuren. Zo is er in het grote assortiment van Ice-Watch voor een ieder wel wat te vinden.

Een Ice City horloge voor dames

Zoals gezegd is de Ice City reeks bedoelt voor dames die wel van een kleurig horloge houden, maar ook voor vrouwen die er graag trendy bij lopen. Deze horloges hebben beide eigenschappen, en zijn daarom erg gewild. Er zijn twee soorten horloges binnen deze reeks te vinden. De Ice City Mirror horloges hebben een wijzerplaat waarop alle uren van de dag worden aangegeven. De Ice City Sparkling horloges zijn wat minimalistischer, en hier staat op de wijzerplaat alleen de twaalf aangegeven. Beide modellen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Kijk snel en shop uw eigen favoriet!

Ice-Watch Ice City horloge online kopen

Een Ice City horloge koopt u natuurlijk direct online bij Wereldhorloges.nl, waar de ruime collectie u zoveel keuzemogelijkheden biedt dat u altijd het ideale exemplaar kunt vinden. Twijfelt u tussen kleuren van de horloges, dan kunt u uiteraard besluiten om meteen twee horloges te bestellen, bijvoorbeeld een herenhorloge in een opvallende kleur en een dameshorloge in een meer neutrale uitvoering. Besteld u op werkdagen voor 22:30, dan wordt het Ice-Watch horloge dezelfde dag nog gratis naar u verzonden. U kunt gebruik maken van onze gratis inpakservice, en kunt op diverse manieren betalen in onze webshop. Langskomen in onze winkel mag natuurlijk ook.

Gratis verzenden boven €50 in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 4.6 / 10 uit 1184 beoordelingen.