Bijzonder stijlvolle Fossil ringen voor dames

Nog niet zo lang vindt u op Wereldhorloges Fossil ringen. Wat kenmerkend is voor een Fossil ring voor dames? Het stijlvolle design en de elegante details! Hierdoor krijgen de ringen een heel eigen touch. Deze ringen zijn gemaakt van het materiaal edelstaal, waarbij u kunt kiezen uit verschillende kleuren. Bovendien gebruikt Fossil in een aantal ringen ook schitterende parelmoeren details, wat een vintage effect geeft. Fossil heeft voor dames naast ringen Fossil oorbellen, armbanden en kettingen.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Een Fossil ring combineert u met Fossil sieraden

Het merk Fossil is in Nederland erg populair, maar ook internationaal heeft het merk heel wat allure opgebouwd. Fossil is uiteraard bekend door zijn horloges, welke perfect te combineren zijn met een Fossil ring. Bovendien is elke Fossil ring onderdeel van een collectie sieraden, zodat u deze ook als set kunt dragen. Maar het merk heeft er rekening mee gehouden dat u niet elke collectie in zijn totaliteit koopt, zodat u sieraden uit verschillende collecties gerust met elkaar kunt combineren. Geeft u een ring cadeau? Geef dit even aan tijdens het bestellen, zodat wij er gratis een feestelijk pakje van maken.

Naast Fossil ringen ook Fossil sieraden voor heren!

Wereldhorloges heeft een uitgebreide collectie Fossil sieraden voor zowel dames als heren. Bij ons shopt u namelijk ook de populaire Fossil armbanden voor heren. Veel gebruikte materialen in de Fossil armbanden voor heren zijn leer en edelstaal. Dit zijn stoffen met een stoere uitstraling, waaraan Fossil nog veel details heeft toegevoegd voor een extra rauw randje. Combineer een Fossil armband voor heren met een Fossil horloge en u bent good to go!

Fossil ring online bestellen bij Wereldhorloges

Fossil ringen kopen bij Wereldhorloges gaat eenvoudig en snel. Het bestellen bestaat namelijk uit vier korte stappen, waarin uw adresgegevens, manier van betalen en manier van verzenden aan bod komen. Als laatste checkt u uw bestelling nog eens, waarna u eventueel wordt doorgeleid naar de bestelpagina (wanneer dit van toepassing is op uw betaalwijze). Bent u na ontvangst toch niet helemaal tevreden over uw bestelling? Binnen het zichttermijn van 30 dagen mag u het gerust retourneren.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 9.5 / 10 uit 1.075 beoordelingen.