Ontdek de unieke Cluse La Roche horloges!

De prachtige Cluse La Roche horloges zijn stuk voor stuk uniek. De wijzerplaat is namelijk gemaakt van het materiaal marmer, dat van nature al veel verschillende patronen bevat. Iedere steen ziet er anders uit en daardoor hebben alle horloges uit deze collectie een unieke wijzerplaat. Wist u ook dat La Roche in het Frans ‘de rots’ betekent? Bekijk snel onze collectie en shop de trend van nu!

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • GRATIS INPAKSERVICE
  • GESPREID OF ACHTERAF BETALEN
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

De nieuwe collecties van Cluse

Dit bijzondere merk is pas opgericht in 2013 en ieder seizoen komen er nieuwe horloges bij. De Cluse La Roche, Minuit en La Vedette zijn voorbeelden van collecties die er sinds kort bijgekomen zijn. Ook biedt Cluse de mogelijkheid om eenvoudig horlogebandjes te wisselen. Handig voor als u niet genoeg budget heeft voor een nieuw horloge of als u graag meerdere verschillende horloges draagt.

Eenvoud in de meest pure vorm

Modebewuste vrouwen die zelfverzekerd zijn kunnen goed terecht bij Cluse. De horloges zijn een goede afspiegeling van waar Cluse voor staat: eenvoud in de meest pure vorm. Hiermee bedoelt Cluse niet ‘saai’ of ‘gewoon’, maar juist gefocust en in balans zijn met jezelf. Dit is wat de Cluse horloges die prachtige exclusieve uitstraling geeft. Heeft u al een mooi model gevonden?

Shop vandaag een Cluse horloge

Heeft u een Cluse horloge gevonden? Dan is het nu tijd om deze te bestellen. U bestelt hem in vier eenvoudige stappen. Geef tijdens het bestellen ook even aan of uw Cluse horloge een cadeautje is, want dan pakken wij hem gratis voor uw in. Bestelt u op werkdagen voor 17:00 uur? Dan staat de postbezorger de volgende dag al voor de deur. Ook profiteer u van gratis verzending. Veel shopplezier!

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting