Casio Baby G horloges

Bent u op zoek naar een mooi Baby G horloge van Casio? Dan bent u bij Wereldhorloges.nl aan het juiste adres. Wij hebben een zeer ruim assortiment Casio dameshorloges met daarin natuurlijk ook een collectie Baby G horloges. De Baby G horloges van Casio zijn de vrouwelijke tegenhanger van de stoere G-SHOCK horloges van het merk. Het eerste Baby G horloge werd al in 1991 gelanceerd. De Baby G horloges hebben een stoer uiterlijk en zijn bestand tegen allerlei extreme situaties.

Lees meer

  • OP WERKDAGEN VOOR 17:00 BESTELD, DEZELFDE DAG GRATIS VERZONDEN
  • GROTE COLLECTIE HORLOGES OP VOORRAAD
  • GRATIS VERZENDING IN NL. EN BE.
  • OFFICIEEL MERKDEALER
  • ERVARING SINDS 1904
  • EIGEN ATELIER EN REPARATIE

Er zijn geen producten beschikbaar op deze pagina.

Shockproof horloges van Baby G

De horloges van Baby G zijn shockproof en waterproof. Daarom zijn het perfecte horloges voor actieve vrouwen. De speciale wire protectors beschermen de horlogekast, maar zorgen er ook voor dat het horloge een extra sportieve look krijgt. De horloges zijn zeer sterk en kunnnen gerust tegen een stootje. Daarnaast zijn alle Baby G horloges 100 of 200 meter waterdicht. Op de productpagina van elk horloge kunt u exact zien tot hoeveel meter uw favoriete Baby G horloge waterdicht is. Gaat u parachutespringen, skiën of heeft u een belangrijke afspraak? Met een Baby G horloge bent u bij de tijd, onder elke omstandigheid.

Baby G horloges van Casio online kopen

Een Baby G horloge van Casio koopt u veilig en eenvoudig online bij Wereldhorloges.nl. Wij hebben een ruim assortiment Baby G’s. Bent u op zoek naar een wit of zwart Baby G horloge, of juist één van de meer opvallende kleuren, zoals een roze, groen of paars Baby G horloge? Wij hebben het allemaal. Als u op werkdagen voor 17:00 het horloge besteld, dan wordt het nog dezelfde dag verzonden. Is het horloge een cadeautje? Wij pakken het Baby G horloge gratis voor u in.

Gratis verzenden in NL. en BE.

Button Top

Ontvang 5% korting

Wereldhorloges krijgt een beoordeling van 9.3 / 10 uit 1.038 beoordelingen.