Een Mondaine horloge staat bekend om zijn kwaliteit en vooral duidelijkheid. Dat laatste is omdat Mondaine niet gebruik maakt van allerlei afleiding op de wijzerplaat. Nee, als u een Mondaine horloge komt kunt u er zeker van zijn dat u in een oogopslag kunt zien hoe laat het is. Dat mag ook wel als u weet dat deze horloges gebaseerd zijn op de Zwitserse stationsklokken, die logischerwijs altijd duidelijk afleesbaar moeten zijn. Met een van de Mondaine horloges bent u dus altijd op tijd!

Een Mondaine horloge voor mannen

Mondaine herenhorloges vindt u op Wereldhorloges in allerlei soorten en maten, maar dan natuurlijk niet zonder de kenmerken van Mondaine uit het oog te verliezen. Het verschil zit hem voornamelijk in de soorten en kleuren van de band. Bij de leren banden mogen rood en zwart natuurlijk niet ontbreken, en ook zitten er enkele horloges met Milanese band in de collectie. Zoals gezegd zijn de wijzerplaten lekker rustig, al zijn er wel enkele horloges uitgerust met een datumaanduiding.

Dameshorloges van Mondaine zijn stijlvol

De Mondaine dameshorloges zijn elegant, stijlvol, duidelijk, en in allerlei kleuren te verkrijgen. Daarmee doelen we ook in dit geval natuurlijk op de horlogebanden. Zwart, bruin, rood en grijs zijn goed vertegenwoordigt, en uiteraard mogen Milanese banden niet ontbreken. Speciale aandacht vragen we nog voor de Essence horloges van Mondaine. Deze horloges zijn speciaal, omdat ze geproduceerd zijn met uitsluitend natuurlijke materialen. Zelfs de verpakking is gemaakt van restafval, die op deze manier weer een goede bestemming krijgt. Dus met een Mondaine horloge voor vrouwen loopt u er niet alleen stijlvol bij, u bent ook nog eens milieubewust bezig!

Mondaine horloge online kopen? Bij Wereldhorloges natuurlijk!

Een Mondaine horloge bestelt u eenvoudig online bij Wereldhorloges.nl zonder dat u verzendkosten hoeft te betalen. De gratis verzending van een horloge geldt overigens wel uitsluitend voor bezorging in Nederland of België. U kunt snel van uw Mondaine horloge genieten als de bestelling op een werkdag voor 22:30 uur wordt geplaatst. Wij dragen uw pakketje dezelfde dag nog over aan onze bezorgers. Als u zich inschrijft kunt u ook nog eens profiteren van 5% korting. En kunt u niet kiezen maar wilt u het horloge liever eerst om uw pols, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Kampen!