Een Mondaine horloge staat bekend om haar unieke design. Wie naar de Mondaine horloges kijkt, zal zich afvragen waarom het ontwerp zo bekend voorkomt. Als ik u zeg dat de horloges zijn gebaseerd op (Zwitserse) stationsklokken, zal bij u wellicht een lampje gaan branden. De veelal witte wijzerplaten van de horloges komen overeen met deze klokken, en zoals u kunt zien zijn ze super helder en dus erg goed af te lezen. De kwalitatieve lederen banden geven het horloge een luxe uitstraling.

Mondaine horloge nieuwe collectie

Zoals voor de meeste merken geldt, heeft ook Mondaine dit najaar enkele nieuwe horloges aan het assortiment toegevoegd. Van de traditionele uitstraling wordt natuurlijk niet afgeweken, maar wel met de banden wordt wat meer gevarieerd in kleur. Zo zijn er nu dus Mondaine horloges met blauwe band te verkrijgen, maar ook bijvoorbeeld bruin of grijs. Is uw uurwerk nog prima, en heeft u alleen een nieuwe horlogeband nodig? Als extra service hebben wij van Wereldhorloges besloten om ook de Mondaine horlogebanden los te gaan verkopen. Hiermee kunt u er voor zorgen dat uw horloge in een handomdraai weer een nieuwe en frisse

Mondaine horloges dames en heren

Bent u op zoek naar een klassiek, kwalitatief Zwitsers horloge, dan zult u bij de Mondaine dameshorloges zeker slagen. Naast de standaard zwarte of rode horlogebanden, zijn er hier ook horloges met een Milanese band te vinden. Voor de Mondaine herenhorloge collectie geldt eigenlijk precies hetzelfde, met als enige verschil dat de horlogekasten iets groter zijn dan bij de dameshorloges. Verder biedt het merk ook klokken en zakhorloges aan, allemaal gebaseerd op hetzelfde principe, de Zwitserse stationsklok.

Mondaine horloge kopen bij Wereldhorloges

Een Mondaine horloge kopen doet u natuurlijk bij Wereldhorloges.nl! niet alleen hebben wij het grootste aanbod online, ook kunt u profiteren van alle voordelen. Wij bieden in het winkelwagentje diverse betaalmogelijkheden aan, en u kunt aanvinken dat u het horloge gratis wilt laten inpakken als cadeau. Dat is zo richting de feestdagen reuze handig. Uw bestelling wordt ook nog eens gratis aangetekend verzonden. De Mondaine horloge collectie is ook te bekijken in onze sfeervolle showroom in Kampen.