Op Wereldhorloges.nl kunt u natuurlijk horloges online bestellen, onze grote collectie biedt u een ruime keuze aan verschillende merken en accessoires. Nu zijn er natuurlijk het hele jaar door vertegenwoordigers die langskomen met nieuwe collecties, maar eens per jaar, in het prachtige Basel kunnen wij ons verlekkeren aan de meest mooie merken, de meest fantastische nieuwe horloges in een wel heel bijzondere setting.

De grootste beurs van de wereld

BaselWorld is de grootste horloge en sieradenbeurs van de wereld en dat blijkt werkelijk uit alles! De stands van de merken zijn groots en indrukwekkend en ze halen alles uit de kast om hun merk zo mooi mogelijk te presenteren. Zo konden er bij Armani via een kluis, die bestond uit de de kast van een horloge waarbij het automatische uurwerk werd weergegeven, naar binnen worden gegaan en bij Casio hadden ze een BMX’er die liet zien dat de G-Shock horloges toch echt wel tegen een stootje kunnen. De stand van Seiko heeft de meeste indruk gemaakt. De collectie Astron en de nieuwste horloges van de Prospex serie hebben zeker een diepe indruk gemaakt.

Bijzondere horloges

Natuurlijk zijn er ook merken die wij niet aanbieden maar wel heel bijzonder zijn en waar wij als horlogefanaten graag even gaan kijken. Bij Breitling maakten ze het wel heel bont, daar hadden ze een levensgroot aquarium boven de ingang en bij Rolex hadden ze een interne bioscoop. Bij Rolex was onder andere het volgende te zien: de platinum cosmograph Daytona, welke ingelegd is met 437 diamanten in de wijzerplaat alleen al! De prachtige ijsblauwe details maken dit horloge helemaal af. Prijs? Altijd leuk… $155.250! We sparen dus nog even door ;).

Volgend jaar weer!

Al met al hebben wij van Wereldhorloges.nl met volle teugen genoten van alles wat wij hebben gezien. Natuurlijk hebben wij een aantal merken bezocht waar u binnenkort de horloges van online gaat zien. Volgend jaar zijn wij natuurlijk weer aanwezig op deze prachtige beurs vol horloges en sieraden.