Daar gaan we, de laatste voor dit jaar! Er wordt vaak rond deze tijd gesproken over hoe het was afgelopen jaar en wat er komend jaar gaat komen. Toch denk ik dat we op dat moment een stukje overslaan, namelijk het knallende oud&nieuw! Want i.p.v. te overdenken wat en hoe gaat volgend jaar enzovoorts, kunnen we het ook hebben over: wat doen we aan, wie gaat er mee en in het bijzonder, welk horloge doen we om!?

Kies voor een Komono horloge!

Vaak heb ik het over ‘een horloge voor erbij’, dat begon zo’n 5 jaar geleden toen ik ging werken met horloges. Af en toe een beetje ongelukkig voor mijn portemonnee, maar erg leuk voor mijn alsmaar groeiende horlogecollectie. Een horloge voor erbij is hier op de werkvloer code voor, deze-moet-ik-hebben-maar-heb-ik-absoluut-niet-nodig. Waarbij ik deze ‘code’ vaak gebruik zijn de vreselijk leuke Komono horloges! De kleurrijke Komono horloges zijn in verschillende modellen te verkrijgen en variëren van een egale kleur tot hysterische printjes!

Komono horloges voor iedereen!

De collectie Komono horloges is echt super! Er is een ruime keuze uit vrolijke Komono horloges die dan weer leuk zijn voor verschillende gelegenheden, zoals bijvoorbeeld de jaarwisseling. Als u naar een leuk feestje gaat dan zit daar vaak bij O&N een thema aan. Nu kunt u voor veel verschillende thema’s bij de collectie Komono horloges een passend horloge vinden. Heeft u bijvoorbeeld een jaren ‘80 thema, dan kunt u perfect de Wizard P. 80S Leopard dragen. Voor een feestje met een tropisch thema kunt u voor de Wizard P. Hawaiien Sunset Komono horloge gaan!

Kies uw favoriet!

Eigenlijk maakt het niet uit welk Komono horloge u kiest, deze vrolijke modellen spatten van uw pols af. Neem gerust een kijkje tussen onze collectie Komono horloges en kies uw favoriet. Voor de prijs hoeft u het ook niet te laten, deze Komono horloges zijn zeer voordelig geprijsd. En! Mocht u vandaag nog een Komono horloge bestellen, dan kan u deze zeer waarschijnlijk nog met O&N dragen! Veel plezier! Natuurlijk wensen wij van Wereldhorloges.nl u in ieder geval een knallend uiteinde!