Wat een feest!! Niet alleen laat de lente zich ineens als een warme deken over ons heen vallen en kunnen we massaal naar buiten, maar ook de nieuwe collecties van de verschillende merken laten zich zien. Ons bezoek aan de voorjaarsbeurs was gevuld met ons verlekkeren aan de mooiste nieuwe collecties, waaronder de complete collectie Kenneth Cole horloges en laten wij nou deze complete collectie online krijgen!

Kenneth Cole horloges in vele soorten

De nieuwe collectie Kenneth Cole horloges is er een van grote variatie! Zo is de collectie opgedeeld in heren- en dameshorloges, maar deze opdeling wordt nog verder gesplitst in verschillende series! Enkele series van de Kenneth Cole horloges zoals de Automatic, Classic en Transparentcy zijn zowel in heren- als damesmodellen te verkrijgen, waarbij de Tansparentcy horloges ons een kijkje geven in het prachtige uurwerk van de Kenneth Cole horloges. Deze series zijn zoals u kunt verwachten in dezelfde stijl ontworpen en vormen een mooie eenheid tussen de heren- en damescollectie.

Rock Out!

Naast deze series zijn er nog series speciaal voor de Kenneth Cole herenhorloges en de Kenneth Cole dameshorloges. Voor de dames is er de waanzinnige serie Rock Out! Deze topcollectie is zowel stijlvol als opvallend, eigenlijk precies waar het merk voor staat! Deze stijlvolle edelstalen Kenneth Cole horloges hebben een opvallend detail in de wijzerplaat, wat deze Kenneth Cole horloges helemaal te gek maakt! Wat dit detail is moet u maar gaan bekijken!

Eigen stijl

Voor de heren Kenneth Cole horloges zijn er nog 2 series die zeker het bekijken waard zijn, namelijk de Dress Sport en de Slim. Beide series Kenneth Cole horloges hebben een compleet eigen stijl. Zo zijn de Dress Sport Kenneth Cole horloges een sportieve noot in een klassiek jasje in de collectie met stoere chronografen die worden gecombineerd met klassieke banden. De Kenneth Cole horloges uit de Slim serie zijn prachtig klassiek, deze moet u gewoon even bekijken.

Ik kan persoonlijk niet wachten tot deze collectie bij ons binnenkomt. Het is namelijk nog even wachten tot deze Kenneth Cole horloges bij ons binnenkomen, maar als ze er zijn, dan… :). Vooralsnog kunt u hier onze huidige collectie bekijken.