Dat de Dakar een hoop sponsoren heeft dat is duidelijk te zien aan de beplakte voertuigen! Maar wist u dat de Dakar van 2014 ook werd gesponsord door het top merk Vostok Europe? Niet? Dat is ook helemaal niet raar, want het is dit jaar voor het eerst dat de Vostok Europe horloges hun naam verenigen met een team dat meedeed in de Dakar! Het logo van de Vostok Europe horloges heeft een prominente plek bij het team uit Litouwen gekregen.

De Oscar 03

Rijders Benediktas Vanagas en Andrej Rudnitski reden met de ‘Oscar 03’, wat een unieke off-road wagen is, die speciaal gebouwd is om bestand te zijn tegen de omstandigheden die ze bij de Dakar Rally tegen kunnen komen. Alle leden van het raceteam droegen de Vostok Europe horloges en in het bijzonder werden de Anchar Titanium en de Expedition horloges gedragen. Natuurlijk werkten deze Vostok Europe horloges aan het einde van 10.000 km van de Dakar 2014 nog steeds net zoals in het begin! Overigens is het team uit Litouwen gefinisht op de 35ste plek.

De Vostok Europe horloges zijn Dakar proof!

Dat deze Vostok Europe horloges tegen een stootje kunnen hebben ze ruimschoots bewezen door de strijd aan te gaan in de Dakar! De kwaliteit van de Vostok Europe horloges wordt door het merk zo hoog gemaakt doordat ze alleen maar voor de beste materialen kiezen voor de productie van de collectie Vostok Europe horloges.

Onze collectie

De collectie Vostok Europe horloges op Wereldhorloges.nl is helemaal top! Deze sportieve stoere modellen kunt u natuurlijk niet laten liggen. Want naast de hoge kwaliteit en het feit dat u met deze horloges een van de zwaarste races aankunt is het uiterlijk van de collectie ook fantastisch! Bekijk onze collectie hier!