Nou zeg, hebben wij even een mooi merk binnengehaald voor u en ook wel een beetje voor onszelf. Deze collectie Van Speyk horloges is er weer een om van te genieten zo mooi. Dit merk heeft naast de prachtige Van Speyk horloges een prachtig heldenverhaal te vertellen waarop deze Van Speyk horloges geïnspireerd zijn. Welke? Lees dan verder!

Prachtig design

Van Speyk horloges zijn niet alleen mooi om te zien, heeft u al gekeken? Niet? Toch maar snel even doen, u weet niet wat u mist. Het prachtige design van de Van Speyk horloges is een genot om naar te kijken. De collectie bestaat uit mechanische horloges. De Van Speyk horloges zijn in 2 verschillende lijnen te verkrijgen. Zo kunt u een prachtig Van Speyk horloge uit de Holland lijn of uit de Dutch Pilot lijn bestellen bij ons op Wereldhorloges.nl.

BAM! Daar waren de Van Speyk horloges

Zeevaarder Van Speyk werd een Nederlandse held toen hij in de haven van Antwerpen de Belgische scheepslading ging onderzoeken, waar een jaar eerder de Belgische revolutie zorgde voor de ontbinding van Engeland en Nederland en het uitroepen van een onafhankelijk België. Bij aankomst in de haven kwam er een furieuze groep Belgische werkmannen de boot van Van Speyk op. Hij bedacht zich geen moment en sprak de volgende woorden die tot op de dag van vandaag legendarisch zijn: ...en een infame Brabander worden? Dan liever de lucht in! En hij gooide zijn brandende sigaar in een vat met kruit en blies hemzelf en de rest van de bemanning op. Als gevolg van zijn vertoning van toewijding aan de Nederlandse vlag, is hij uitgeroepen tot Nederlandse held.

Geïnspireerd door Van Speyk

Dit prachtige heldenverhaal heeft de oprichters van de Van Speyk horloges geïnspireerd tot het maken van deze collectie mechanische horloges. De Van Speyk horloges zijn subliem gemaakt en door het prachtige design van deze heldenhorloges gaat u hier lang plezier van beleven. Bekijk hier onze prachtige collectie Van Speyk horloges en geniet met ons mee!