Een van de leukste dagen van het jaar is in aantocht: Valentijnsdag! Voor iedereen die nog geen Valentijnscadeau heeft gekocht hebben wij een aantal leuke tips. Een cadeau voor haar of hem is namelijk best lastig te vinden soms. Aan elke portemonnee is gedacht, zodat u ook met een kleiner budget een origineel Valentijns cadeau kunt kopen. Lees verder voor onze tips!

Klein Valentijnscadeau met een groot effect

Wilt u dit jaar niet teveel geld uitgeven aan een Valentijnscadeau? Dan zijn de Josh armbanden echt een perfect cadeau voor haar om te geven. Subtiel gevlochten leer of zirkonia’s, bij Josh vindt u bijzondere en stoer armbanden. Als u op zoek bent naar een cadeau voor hem zijn de Casio horloges een goede tip. De Casio Retro horloges zijn al verkrijgbaar vanaf €34,90!

Pak uit met Valentijnsdag: Buddha to Buddha sieraden

Bent u van plan om Valentijnsdag eens goed aan te pakken dit jaar? Bekijk dan de Buddha to Buddha sieraden eens! Voor zowel dames als heren heeft dit merk dat sieraden ontwikkelt op Bali de perfecte items. Koopt u een Buddha to Buddha armband als cadeau voor hem? Deze is perfect te dragen naast een horloge!

Valentijns cadeau kopen bij uw horloge webshop

Heeft u het perfecte Valentijnscadeau gevonden? Voeg het toe aan het winkelmandje en bestel! Tijdens het bestellen kunt u eenvoudig aangeven dat het om een Valentijnscadeau gaat, zodat wij het gratis voor u inpakken. Is de ontvanger toch niet helemaal weg van het cadeau? U mag het gerust retourneren binnen 30 dagen.