Dit jaar is een Vaderdag cadeau uitzoeken erg gemakkelijk. Wereldhorloges.nl heeft namelijk een pagina met horloges speciaal geselecteerd voor Vaderdag. Een horloge voor een stoere, stijlvolle of sportieve vader is daarom erg gemakkelijk uit te zoeken! Kijk dus op onze Vaderdagpagina voor de leukste tips als cadeau voor hem.

Een bijzonder Vaderdag cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau voor papa? Wereldhorloges.nl heeft wat u zoekt. Wij hebben namelijk sinds kort de smartwatches van Kenneth Cole in onze collectie. Deze zijn stylish, functioneel en een feestje om te dragen. De smartwatch kunt u via Bluetooth koppelen aan uw smartphone, waardoor inkomende emails, berichtjes en oproepen vermeld worden op uw smartwatch. Tevens kunt u gemakkelijk foto’s maken met uw telefoon via de smartwatch en bedient u de muziek van uw telefoon met de smartwatch.

Cadeau voor vader: horlogekist voor zijn collectie horloges

Heeft uw vader door de jaren heen al een grote collectie horloges opgebouwd? Kies voor een horlogekist van Wereldhorloges.nl. Met een horlogekist beschadigen de horloges niet en blijven ze vrij van stof en vuil. In onze webshop vindt u horlogekisten van merken als Riverdale, La Royale en Ice Watch. De horlogekisten zijn verkrijgbaar in verschillende maten, zodat elke collectie horloges netjes opgeborgen kan worden!

Op Wereldhorloges een cadeau voor Vaderdag kopen

Bestel uw Vaderdagcadeau vóór vrijdag 19 juni 2015, 20:30 uur, zodat u het cadeau op tijd ontvangt. Geef trouwens tijdens het bestelproces even aan dat het horloge een cadeau is. Wij pakken het vervolgens gratis en feestelijk voor u in. Weet u niet zeker of het horloge in de smaak zal vallen? Binnen het zichttermijn van 30 dagen mag uw vader het horloge gerust retourneren. Dat is fijn shoppen!