Eerlijk antwoorden: wist u dat TW Steel een Nederlands horlogemerk was? Wij denken dat heel veel mensen dat niet wisten. En dat geeft natuurlijk niet. Wat u waarschijnlijk wel wist, is dat de horloges van TW Steel uitermate populair zijn en een zeer opvallend uiterlijk hebben.

Een korte geschiedenisles. In 2005 richtte Ton Cobelens TW Steel op, waarbij de naam staat voor The Watch in Steel. De eerste collectie bestond uit enkele horloges en werd direct enorm populair. Tegenwoordig zien we ook de grootste Hollywoodsterren, zoals Kelly Rowland, met horloges van TW Steel lopen. De grote, opvallende horloges zijn niet meer uit het straatbeeld weg te denken.

Horloges van TW Steel

De horloges van TW Steel zijn groot en opvallend, maar elke collectie is toch weer vernieuwend. Zo is er de mooie Slim Line collectie van TW Steel met hele platte horloges van nog geen 8 millimeter dik, maar ook de CEO Tech collectie met een heel bijzondere horlogekast en natuurlijk de luxe CEO Goliath horloges met een rechthoekige horlogekast. Uiteraard vindt u de klassieke TW Steel horloges met de opvallende kroon ook in het assortiment van Wereldhorloges.nl.

TW Steel horloges online kopen

TW Steel horloges koopt u veilig en eenvoudig online bij Wereldhorloges.nl. Als u uw favoriete horloge op werkdagen voor 20:30 koopt, dan wordt het nog dezelfde dag door ons verzonden. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze fysieke winkel in Kampen.